Craciun romanesc

Craciun Romanesc - Cristian Pomohaci si Dorel Visan

 Spiritul Craciunului va fi adus mai devreme, pe 13 decembrie, la Palatul Copiilor, de doi artisti rafinati care sustin si promoveaza colindele si poezia romaneasca: Cristian Pomohaci si Dorel Visan.
 
In premierea, publicul va putea asculta colinde stravechi interpretate de cantaretul de muzica populara si religioasa – Cristian Pomohaci. Marele actor Dorel Visan ii va fi alaturi si nu va veni singur. Va fi insotit de frumoasa... poezie romaneasca.
 
Corul de Copii “COR cu DOR”, sub bagheta dirijorului Teodora Jaworski, va deschide sarbatoarea de la Palatul Copiilor, incepand cu ora 19:00.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.