Cornelia lupu rednic concert sala palatului 25 martie 2018

Cornelia si Lupu Rednic - Spectacol Aniversar 25 ani de cariera

In 2018, Cornelia si Lupu Rednic aniverseaza 25 de ani de cariera artistica, urmand sa sustina un concert aniversar ce va avea loc la Sala Palatului in Bucuresti.

 

In cadrul spectacolului aniversar, cei doi artisti vor lansa albumul DVD "Maramures, taram de basm", ce cuprinde videoclipuri cu piese muzicale originale, interpretate de duetul Rednic in traditie maramureseana.

 

Spectacol aniversar cu ocazia implinirii a 25 de ani de cariera - bilete Cornelia si Lupu Rednic

Concert Cornelia si Lupu Rednic pe 25 martie 2018, incepand cu ora 19:00, la Sala Palatului


Artisti populari, reprezentati ale diverselor zone folclorice ale Romaniei, vor urca pe scena alaturi de Cornelia si Lupu Rednic pentru a aniversa impreuna aniversarea celor doi prieteni ai lor.

Cornelia Rednic subliniaza:  "Acest spectacol nu este numai incununarea eforturilor noastre de creatie si interpretare de peste doua decenii, ci si o ocazie pentru noi de a aniversa alaturi de bunii nostri prieteni artisti si de publicul iubitor de folclor caruia i-am dedicat tot ce suntem astazi".


La randul sau, Lupu Rednic adauga: "Muzica noastra canta in primul rand despre bucuria de a trai, caci Maramuresul s-a nascut si a razbatut prin istorie datorita acestui sentiment atat de puternic. Acesta este mesajul DVD-ului «Maramures, taram de basm» si al spectacolului aniversar: bucuria de a trai alaturi de cei dragi".


Printre invitatii spectacolului de gala ce va avea loc la Sala Palatului se numara artisti cunoscuti si indragiti precum: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrica Matu Stoian, Steliana Sima, Dinu Iancu Salajanu, Andreea Voica si Deian Galetin, Ionut Fulea, Mariana Deac, Ion Paladi, Ducu Bertzi, Marcel Pavel, Monica Anghel, Alexandru Arsinel, cuplul comic Varul Sandel si Daniel Marinica, formatia Pindu si orchestra "Lautarii" din Chisinau dirijata de maestrul Nicolae Botgros.


Prezentatori ai spectacolului aniversar vor fi: Aurelian Temisan si Monica Davidescu.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.