Conversatie inmormantare afis

Conversatie dupa inmormantare

de Yasmina Reza, regia Vlad MassaciLimita de vârstă: 16 ani


Ce se întâmplă într-o familie "bine" , într-o Franță ( sau altă țară, la alegere...) a zilelor noastre, în ziua înmormântării Tatălui, acel pilon și exemplu ( vom vedea pe parcurs cât de bun...) pentru membrii și apropiații familiei.

Cum cad măștile, cum se spun adevăruri crude, cum se fac și se desfac alianțe, cum se sfârșește o seară a dezvăluirilor tulburătoare...

Suspans psihologic, șase partituri actoricești minunate și o regie "camerală" de mare subtilitate și profunzime. Criza Familiei?


Regia: Vlad Massaci
Traducerea: Alex Leo Șerban
Scenografia: Vanda Sturdza
Muzica: Vlaicu Golcea
Distribuția: LIVIU PINTILEASA, VALENTIN TERENTE, RAMONA GÎNGĂ, MONICA IVAȘCU, DAN MOLDOVEANU, NARCISA NOVAC

 

 

NOI CONDIȚII DE ACCES LA SPECTACOLELE TEATRULUI MARIA FILOTTI

Având în vedere că în Municipiul Braila  rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, începând de vineri, 15 octombrie accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.