Contracte un teatru afis

Contracte

de Mike Bartlett

*spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani

„E un fapt binecunoscut ca un procent foarte ridicat al tinerilor absolventi de facultate (deci si, in opinia mea, un procent semnificativ al spectatorilor teatrului Act) il reprezinta cei al caror vis e angajarea, urmata de o cariera stralucita, in cadrul unei companii de top. Prin intermediul unei tinere ambitioase careia nu-i aflam decat prenumele, Ema, dramaturgul britanic Mike Bartlett ne introduce in dedesubturile parcursului unei astfel de cariere. Din acest punct de vedere, cont(r)ACTe poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci si oportunitatea de a asista la un workshop de perfectionare, la un training.
… Nu v-ati decis inca sa rezervati bilete?


Of, nu vroiam sa divulg nimic din povestea propriu zisa a piesei… Bine, va desconspir preambulul: la scurt timp dupa angajare, Ema e chemata pe neasteptate in biroul celei de care depinde de acum incolo viata ei – Sefa.”
Cristi Juncu

Regia – Cristi Juncu
Scenografia – Cosmin Ardeleanu
Cu – Theodora Stanciu, Irina Antonie
Traducerea – Cristi Juncu

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.