Afis vunk

Concert VUNK

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga


Sambata, 24 iunie 2023, va invitam la un super concert sustinut de trupa VUNK. Seara va incepe la ora 20:00, iar concertul se va desfasura in aer liber, in zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.


De peste 25 de ani pe scena din Romania, VUNK este trupa inovatiei in rock-ul romanesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afis exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.


Single-uri precum „Pleaca”, „Vreau o tara ca afara”, „Asa si” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc in topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe saptamani. In 2018, formatia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist roman – Jur sa spun adevarul.

Povestea VUNK se regaseste in volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche in 2019. In 2022, VUNK a lansat vinilul de colectie „Vernisaj” printr-un concert exceptional la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Folosind tehnologia de ultima generatie, show-urile spectaculoase si cantecele cu mesaj profund, VUNK isi continua viziunea de a conecta oamenii si de a le aduce bucurie, incredere si speranta.


Bilete:
• 40 lei – PRESALE (tarif valabil pana duminica, 18 iunie)
• 50 lei – in saptamana evenimentului (L, 19.06 – S, 24.06)
• 60 lei – la fata locului (in seara evenimentului)


**Oaspetii cazati in satul de vacanta Zaga Zaga (in perioada concertului), au accesul inclus. Mai multe detalii veti primi la Receptie, in momentul check-in-ului.


Va asteptam cu drag sa ne bucuram de o seara memorabila!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.