Pragu de sus concert afis

Concert Pragu' de Sus

Lansam albumul acasa!


In parteneriat cu Teatrul de Arta Deva, va asteptam la concertul de lansare al noului album Pragu' de Sus, duminica, 17 martie, ora 19!


”Nu mai am rabdare” e un strigat-manifest al generatiei actuale, cu un picior blocata inca in trecutul mlastinos, dar cu speranta ca ”poate maine, ne vom trezi curati!”. Inregistrat la Deva, intr-o formula stabila a ultimilor ani si masterizat la New York, discul propune zece povesti extrem de diverse, trecand prin protest si framantari sociale, iubiri sau situatii comice. Mai vechiul prieten al Pragului de Sus, chitaristul Horea Crisovan, nu lipseste nici de pe acest album. In premiera, au mai colaborat basistul Victor Miclaus si saxofonistul Edison Cora. E mult rock, multa atitudine, sinceritate si sudoarea unui Prag care azi inseamna:


Calin Barcean - vocal, chitara, claviaturi;
Florin Demea - chitara;
Costel Rasuceanu - chitara bas, voci;
Cosmin Herac - tobe;
Andrei Crisan - claviaturi.


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.