Enigma600x860

Concert Original Enigma Voices

MEMBRII MISTERIOSULUI PROIECT ENIGMA  - CONCERTEAZA LIVE PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA


Trei nominalizări la Premiile Grammy, 120 de milioane de discuri vândute, peste 100 de aur și certificări de vânzare a albumelor de platină și aceasta este doar partea vizibilă a misterului Enigma.


În ciuda acestor cifre, proiectul nu a apărut niciodată în emisiuni live și nici în turnee.


"Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" și multe alte hituri vor fi interpretate live de membrii enigma originali


Andru Donalds, Angel X și Fox Lima - ale căror voci sunt familiare multor melodii Enigma vor interpreta ca "Original Enigma Voices" pentru prima parte a unui turneu mondial care va incepe in primăvara anului 2022. Acompaniat de o orchestră de coarde și o trupă live, spectacolul este un spectacol de doua ore cu majoritatea hiturilor de top Enigma și a melodiilor all-time cu o fuziune de elemente de semnătură clasice și moderne.


Fondată în anii '80 de un producător român, Enigma a intrat milioane de ascultători cu sunetele lor unice și iconice care sunt incomparabil cu orice altă muzică. O sinteză a stilurilor muzicale, a cântărilor gregoriane, a psalmilor etnici, a clopotelor bisericii, a orgii și a instrumentelor similare va crea o atmosfera specifica și uneori, chiar psihedelice sunet.
Vânzările record copleșitoare și totuși fețele ascunse au făcut din Enigma unul dintre cele mai populare și misterioase proiecte muzicale ale ultimului Decenii. Succesul Enigma a fost o sursă de inspirație pentru mulți artiști și producători, inclusiv proiectul gregorian care interpretează pop modern și cântece rock cu un stil inspirat de cântece gregoriane. Spectacolele prezintă peste douăzeci de melodii de pe albume diferite, inclusiv "The Rivers of Belief" de pe primul album "MCMXC A.D" și până la legendarul "Amin" înregistrat pe ultimul lor album "The Fall of Live of a Rebel Angel".


Andru Donalds spune că acesta este un spectacol miraculos și un călătorie de neuitat într-o lume vrăjitoare de sunete și imagini cu versiuni încă nemaiauzite ale melodiilor iconice.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.