NERIPERCASO bilete concert bucuresti 2017

Neri Per Caso

La 20 de ani de la reusita formatiei la Festivalul de la San Remo cu piesa Le ragazze, single care i-a catapultat direct in topuri, aducandu-le nu mai putin de 6 Discuri de Platina, NERI PER CASO s-au intors cu acceasi forta prin noul album: NPC 2.0.

 

Indragita formatie revine la Bucuresti - cumpara bilete la concertul Neri Per Caso de la TNB (Teatrul National Bucuresti)

 

Dupa 7 ani, NERI PER CASO  se intorc in Romania, pentru un concert la Teatrul National din Bucuresti (Sala Mare) pe 13 martie 2017, ora 20. Suntem convinsi ca cei care au participat la concertele lor din 2010 in Bucuresti (la Sala Radio -  concert special de Ziua Femeii si in Piata G.Enescu - la celebrarea a 550 ani de la atestarea Bucurestiului, avandu-l alaturi pe Horia Brenciu) vor dori sa ii revada intr-un nou spectacol.


Intre timp, formatia a lansat alte 9 albume pentru piata italiana si internationala (cu 3.200.000 exemplare vandute) si  diverse colaborari cu artisti de prim rang in Peninsula intre care: Claudio Baglioni, Lucio Dalla, Mario Biondi, Alex Britti, Mango, Loredana Bertè , Mia Martini (duet postum), Ornella Vanoni, Mietta, Alessandra Amoroso, Renato Zero, Luca Carboni, Samuele Bersani, I Pooh, Gino Paoli.


Dar noul album de studio, prin care se celebreaza cei 20 de ani de cariera neintrerupta a grupului accapella cel mai faimos in lume, este o  binevenita culegere de  succese internationale, care le-au adus oriunde aplauze datorita manierei inedite prin care au readus in scena muzica unor muzicieni inconfundabili ca Sting, Michael Jackson, George Gershwin, Louis Amstrong la INSTRUMENTE NEVAZUTE.


Turneul (inca in desfasurare) a numarat peste 60 de spectacole in Italia, Franta, Elvetia, Belgia, Luxemburg.

Invitata speciala a celor de la Neri Per Caso pe scena de la TNB este IANNA.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.