Concert lucia afis

Concert – Lucia

Povestea Luciei incepe in 2011, pe micul balcon din apartamentul parintilor ei, cu o chitara, o camera digitala si o puternica dorinta de a fi remarcata de trupa ei preferata de la noi – The MOOoD. Avea sa inregistreze un cover, nimic deosebit, fara efecte speciale, urmand sa-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau sa-l aprecieze si asta urma sa fie tot. Lucia nu avea sa se dea batuta, insa, asa ca la cateva luni distanta a mai facut o incercare, putin diferita; acelasi balcon, aceeasi camera, dar de data asta cu o clapa in loc de chitara. Urma sa inregistreze un cover dupa „Silence” si sa-l puna pe pagina lor de Facebook, iar lor avea sa le placa la nebunie, insistand sa filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fara efecte speciale, dar care avea sa devina viral in toata lumea strangand peste un milion de vizualizari in doar cateva luni.


Au urmat un contract cu Global Records, noi piese si noi concerte, debutul live avand loc la editia din 2012 a Summer Well pe o scena amenajata special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert si fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului sau stil indie/pop si la punerea pe picioare a unui sound propriu. Totul a culminat la sfarsitul anului 2015 cu lansarea primului disc de studio, Silence, o productie eclectica mult-asteptata de catre fanii Luciei.

 

Concert Lucia la Teatrul Unteatru pe 21 decembrie, la ora 21:00


In prezent, Lucia promoveaza cel de-al doilea sau album, Samsara. Anuntat prin videoclipul „FRTHR” la inceputul lui 2018, albumul reprezinta o noua etapa muzicala – mai matura, mai experimentala si incredibil de sincera. O veritabila „renastere”, in ton cu titlul albumului, si in acelasi timp o calatorie intr-un univers sonor propriu creat de Lucia alaturi de cei trei producatori cu care a lucrat, Alexei Turcan (Travka), Dan Georgescu (byron) si Robert Iulian (Next EX).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.