Grimus lansarealbum

Concert Grimus - Unmanageable  Species

Grimus lanseaza albumul Unmanageable Species la Fratelli Studios, pe 23 februarie!

La 4 ani de la ultimul album, Emergence, Grimus revine cu un nou material, Unmanageable Species. Compus si inregistrat integral in Germania, in august 2017, Unmanageable Species include noua piese, toate in limba engleza, produse de Jan Kerscher.

Despre material, Vali Rauca declara: "Unmanageable Species a fost inregistrat in Nürnberg, mixat in Berlin si masterizat in Hamburg. Colaborarea cu producatorul Jan Kerscher si perioada de aproape o luna petrecuta in studioul sau indepartat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al carui motor al progresului este nelinistea. Procesul creativ a fost intens si ne-a interconectat pana la punctul in care contactul cu lumea exterioara ne transforma, prin contrast, in salbaticiuni. Dedicam acest album tuturor celor care isi pastreaza coloana vertebrala, intr-o tara cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect sa mai fie considerat un merit.”

 

Cumpara bilete la Grimus lansare album Unmanageable Species


Pentru ca fiecare dintre piese a luat viata printr-un proces unic, intr-un mod care a insemnat o premiera si pentru Grimus, trupa a decis sa exprime vizual cele noua povesti prin mana creativa a lui Dan-Raul Pintea, pictor clujean care s-a ocupat de artwork-ul albumului, transpunand fiecare piesa intr-o pictura unicat.

Albumul Unmanageable Species se va lansa pe 23 februarie, printr-un concert ce va avea loc in Fratelli Studios din Bucuresti, incepand cu ora 21:00. Alaturi de Grimus, pe scena le vor fi alaturi trupele Like Lovers (Germania) si Fine, It’s Pink, dar si Doru Trascau (The Mono Jacks), George Gadei (Travka) si Alexandra Ungureanu.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.