Irina baiant 2021 afis

Concert Extraordinar - Irina Baiant

Teatrul de Vara "Constantin Tanase" - Gradina Herastrau - 6 Septembrie 2021 ora 20:00

 

O seara despre frumusetea vocii umane pictata in arii si duete din opere, operete si musicaluri celebre, in interpretarea sopranei Irina Baiant, împreună cu Horia Brenciu si Cornel Ilie, acompaniata de Orchestra Simfonica București, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor.

 

Cea mai prolifică tânără soprană româncă a momentului Câștigătoarea locului I la Concursul Internațional “Hariclea Darclée” 2017 Invitata specială a tuturor spectacolelor marelui compozitor Vladimir Cosma, din 2013 până în prezent.

 

Rolul principal din spectacolul ˝Fantoma de la Operă˝ din București.

 

Interpretă a mai multor genuri muzicale (pop-opera, musical, operetă, operă), soprana Irina Baianț se bucură de un succes real în țară și în străinătate, concertând în cele mai cunoscute locații dedicate artei. Dintre cele mai importante evenimente amintim:

 • Turneul maestrului Vladimir Cosma în sălile Zenith Arena din Lille, Lyon, Rouen și Geneva;
 • Concertele maestrului Vladimir Cosma la Palais des Congrès și Grand Rex, Paris;
 • Concert la Kremlin, sub bagheta aceluiași Vladimir Cosma, în prezența extraordinară a președintelui Rusiei, Vladimir Putin;
 • Premiera operei “Marius et Fanny” (compozitor si dirijor - Vladimir Cosma) alături de Big-Band-ul din Hamburg și Orchestra Națională a Marsiliei;
 • "Prague Proms” - Smetana Hall, Praga cu Filarmonica Națională cehă;
 • Rolul Adina (L’Elisir d”Amore - G. Donizetti) la Seul, Coreea de Sud, sub bagheta marelui dirijor Marco Balderi;
 • Concert extraordinar de Paști susținut la Ateneul Român București, organizat de Primăria Generală București 2018;
 • Premiera națională a operei ˝I Pagliacci˝ - R. Leoncavallo în cadrul Festivalul Internațional ˝Hariclea Darclée˝, sub Înaltul Patronaj UNESCO, la inițiativa marii soprane, ambasador UNESCO, Mariana Nicolesco;
 • Recital în cinstea prințesei Stéphanie de Monaco cu prilejul vizitei oficiale a Domniei Sale la București;
 • Recital de lieduri românești în cadrul ˝Masterclass-ului de Lied˝ 2017, găzduit de ArCub și organizat de către marea soprană Mariana Nicolesco;
 • Recital special la Ceremonia de primire a Simonei Halep cu ocazia câștigării Turneului de la Wimbledon 2019;
 • Rolurile principale din cele mai apreciate musicaluri din România: Christine Daae (“Fantoma de la Opera”) și Eliza Doolitle (“My Fair Lady”).

 

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.


Participarea este permisa spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la acces (20 ron) dar si celor vaccinati sau celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.


Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.