Afis Fuego Drag de Romania noastra

Concert extraordinar Fuego - Drag de Romania noastra!

CONCERT EXTRAORDINAR FUEGO LA SALA PALATULUI – ”DRAG DE ROMANIA NOASTRA!”

 

Artistul complex si iubit de toti romani, cel care are o cariera de 30 de ani, cu succese multiple, fiind si moderator tv, actor, om de radio, pictor, editorialist, mai nou lansand si o carte, Paul Surugiu-Fuego, invita romanii la evenimentul anului, concertul extraordinar ”Drag de Romania noastra!”, care va avea loc pe data de 2 decembrie 2022, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

 

Paul Surugiu-Fuego va face un show spectaculos, la care munceste de ceva vreme. Alaturi de el va fi celebra Orchestra a Fratilor Vasile si Vitalie Advahov din Chisinau, instrumentisti virtuosi, care vor face spectacol si vor dovedi ca sunt un intreg artistic, capabil de a realiza unul dintre cele mai complexe concerte realizate vreodata. Desi nu mai era nevoie, iata ca Paul Surugiu-Fuego va demonstra din nou ca este artistul capabil de a canta toate genurile muzicale, cu usurinta. Canta pop, muzica usoara, colinde, latino, romante si desigur, folclor. Iar acum va surprinde, intr-un maraton live, de peste 3 ore, dedicat Romaniei mari, ca poate, cu o lejeritate nemaivazuta, sa cante folclor din toate zonele tarii, realizand o calatorie muzicala din Maramures in Ardeal, din Bucovina in Dobrogea, din Oltenia in Basarabia, Banat, Moldova sau Muntenia.

 

Concertul va avea numeroase surprize, momente emotionante, omagii, joc, veselie si multa buna dispozitie, aratand cumva ca Romania este de-o complexitate unica in plan artistic, una de care trebuie sa ne fie drag si pe care e musai sa o cunoastem la justa valoare. Se va canta cu foc, se va dansa, se va crea o stare din care cu greu oamenii vor reusi sa iasa, tocmai pentru ca Paul Surugiu ii va purta in istoriile neamului, prin costume de colectie si un repertoriu pe masura.

 

Invitatii speciali ai lui Paul Surugiu sunt legende ale muzicii autentice romanesti, artisti de renume, alaturi de care va face show, va canta in duet si va purta publicul intr-o poveste autohtona. Invitatii sunt Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negrean Brudascu, Floarea Calota, Constantin Enceanu si din Basarabia, Maria Iliut si Ansamblul ”Crenguta de Iedera”.

 

Alaturi de artisti, reprezentand zona Dobrogei, vor fi membri Ansamblului Profesionist ”Baladele Deltei” din Tulcea, coregraf Stefan Coman. Vor exista si multe alte surprize, elemente de show, un spectacol vizual si auditiv la cel mai inalt nivel, pentru a celebra Romania, artistii si muzica ei, la cel mai inalt nivel!

 

Parteneri media ai acestui concert sunt TVR 2 si Romania TV! Nu ratati, asadar, un show de zile mari!

 

”Am drag de Romania noastra! Am drag de frumos, de muzica autentica, de spectacolul variat pe care poate crea autenticitatea neamului nostru! Si voi aduce toate astea la scena, intr-un show care va fi grandios si care va ramane pentru candva, mai ales ca-mi sunt alaturi cateva dintre legendele acestui neam si una dintre cele mai speciale orchestre, Orchestra Fratilor Advahov! Garantez un regal, garantez energie pozitiva, garantez ceva grandios, pacat de ratat!” (Paul Surugiu-Fuego)

 

Fuego este artistul independent care reuseste, de 25 de ani, sa fie in preferintele publicului roman, ajungand unul dintre cei mai iubiti si apreciati solisti ai tarii noastre, fiind si „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai inalta distinctie in statul basarabean. Cu o voce calda, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrand ca le poate face pe toate si bine, cantand toate genurile muzicale cu usurinta, fiind si actor, pictor si moderator TV, realizand celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMANIA MEA!”, in fiecare duminica, la ora 15.00.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.