Afis banica

Concert extraordinar de Craciun - Stefan Banica

STEFAN BANICA revine la SALA PALATULUI

 

Dupa o pauza de 2 ani, impusa de pandemie si restrictii, STEFAN BANICA revine in luna decembrie la SALA PALATULUI cu celebrele sale CONCERTE DE CRACIUN, o traditie fara egal in showbiz-ul romanesc.

 

STEFAN BANICA va sustine CONCERTELE EXTRAORDINARE DE CRACIUN pe 16 & 17 decembrie, ora 19:30, pentru al nouasprezecelea an la Sala Palatului, o performanta unica a unui artist roman.

 

Familiile si prietenii se reunesc la Concertul Extraordinar de Craciun Stefan Banica pentru a intra in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna la cel mai asteptat eveniment al lunii decembrie. Concertul Extraordinar de Craciun Stefan Banica a facut istorie, atingand recorduri imposibil de egalat de un alt artist roman, atat ca numar de spectatori (peste 340.000), cat si ca numar de concerte sold-out (76 show-uri de Craciun), insumand peste 150 ore de muzica live.

 

Muzica live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriase, efecte speciale, invitati-surpriza, zeci de dansuri si interpretari impresionante, intr-una dintre cele mai complexe productii muzicale din Romania: Concert Extraordinar de Craciun Stefan Banica: 16 & 17 decembrie, 2022, ora 19:30, la Sala Palatului!

 

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producator, cu o cariera de peste 35 de ani, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania, care a stabilit adevarate recorduri prin concertele sale de Craciun de la Sala Palatului, cea mai longeviva si complexa productie muzicala a unui artist roman, o adevarata traditie.

 

Stefan Banica a deschis drumul productiilor muzicale de amploare din Romania.

 

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur si 2 de platina, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri in film si teatru, Stefan Banica reprezinta un reper, un adevarat brand in show business-ul romanesc.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.