Afis concert simfonic

Concert simfonic extraordinar Alexandru Tomescu - vioara

Alexandru Tomescu - vioara

Concert organizat de Filarmonica Lyra George Cavadia Braila.

 

Alexandru Tomescu revine în luna noiembrie pe scena Filarmonicii "Lyra - George Cavadia" Brăila, într-un concert extraordinar organizat alături de Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila!O inefabilă dimensiune își va găsi formă, culoare, trăire, prin magnifica interpretare a Concertului pentru vioară și orchestră în Re Major, Op. 35 de Piotr Ilici Ceaikovski, plămădită din subtilitatea, din palparea spirituală a microcosmosului interior a violonistului Alexandru Tomescu, într-o complementaritate cu Orchestra de cameră "George Cavadia", al cărei cartograf de emoții și afecte va fi dirijorul Aurel Bălae.


Această seară răscolitoare dar și plină de confortul armoniei va fi marcată în agendele dumneavoastră pentru 21 noiembrie 2023, începând cu ora 18.30. Punctul de întâlnire cu virtuozitatea va fi Casa Tineretului Brăila.


Repertoriul deja amintit va fi completat de pagini din creația românească ce surprind esența identității și a suflului autohton, pentru a marca apropierea de evenimentul ce trebuie celebrat cu gândul și inima laolaltă, Ziua Națională a României. Veți descoperi partitura Uverturii "Moldova" de Eduard Caudella și pe cea a Rapsodiei române nr. 2, Op. 11 de George Enescu, o  premieră pentru scenele brăilene.Vă așteptăm cu drag!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.