Concert emilia ghinescu nicu paleru

Emilia Ghinescu & Nicu Paleru - Concert aniversar

Mari artisti ai scenei romanesti se reunesc in noiembrie intr-un spectacol aniversar care marcheaza 20 de ani de la debutul de succes al Emiliei Ghinescu si al lui Nicu Paleru. Evenimentul va avea loc sambata, 25 noiembrie, ora 19.30 la Sala Palatului din capitala. Spectacolul va fi o mare petrecere, in care voia buna si dansul vor cuprinde atat scena cat si publicul.

 

Un spectacol sarbatoare - 20 de ani de la debut de success - Bilete concert Emilia Ghinescu si Nicu Paleru


Zeci de artisti invitati la petrecerea anului!
Sala Palatului, 25 noiembrie, ora 19:30


Emilia Ghinescu si Nicu Paleru sunt doi reprezentanti de marca ai muzicii populare muntenesti, cu un succes urias la public. Frumoasa solista Emilia Ghinescu s-a remarcat de la debut prin timbrul vocal si prin modul de interpretare. Succesul l-a cunoscut atat ca interpreta solo cat si in duet alaturi de celebrul Nicu Paleru, cei doi formand un cuplu artistic extrem de iubit atat in tara, cat si in strainatate. Nicu Paleru este unul dintre cei mai iubiti interpreti din Romania. Artistul stie sa ofere publicului voie buna si veselie, astfel incat la concertele sale toti spectatorii danseaza. In cei 20 de ani de cariera a inregistrat peste 100 de albume, iar cu ocazia concertului aniversar va lansa un nou album, intitulat “Mama scumpa si miloasa.”


Din distributia spectacolului aniversar fac parte mari artisti ai scenei.  Astfel, pe langa cei doi sarbatoriti, Emilia Ghinescu si Nicu Paleru, vor concerta: Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Maria Dragomiroiu, Varu’ Sandel, Romica Tociu si Cornel Palade, Veta Biris, Gheorghe Turda, Diana Matei si Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Carmen Radulescu, Gazi Demirel, Vasi Carabut, Marcela Fota, Adriana Ochisanu, Nicolae Datcu.

 

Artistii vor fi acompaniati de emerita Orchestra “Fluieras”, sub conducerea muzicala a fratilor Stefanet. Ansamblul “Fluieras” a fost infiintat in 1945 la Filarmonica Nationala din Chisinau si este alcatuit dintr-un colectiv emerit. Inca de la infiintare, Orchestra Fluieras a fost si a ramas Orchestra numarul unu a Republicii Moldova. Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Gelu Voicu, solist si prezentator TV cu o popularitate covarsitoare. Regia spectacolului este semnata de Cosmin Man, specialist in folclor si om de televiziune (Etno TV).


Evenimentul are loc sambata, 25 noiembrie, ora 19.30, la Sala Palatului. Nu ratati un spectacol sarbatoare care se anunta a fi cea mai mare petrecere a anului! Emilia Ghinescu si Nicu Paleru, 20 de ani de la debut de succes! Sarbatoritii vor intampina publicul cu o cupa de sampanie la accesul in sala.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.