Concert directia 5 live in bucuresti 2017

Concert Directia 5 - Live in Bucuresti

Anul acesta in luna noiembrie, Directia 5 revine la Sala Palatului cu un concert rasunator ce promite momente unice pentru fanii formatiei. Intitulat Live in Bucuresti, concertul Directia 5 vine dupa ce trupa a implinit 26 de ani de activitate in lumea muzicala, fiind una dintre cele mai apreciate si longegive trupe romanesti.


Un concert plin de emotie si sentiment - bilete Directia 5 - Live in Bucuresti pe 15 Noiembrie 2017 la Sala PalatuluiConcertul pe care Directia 5 il va sustine pe 15 noiembrie 2017 in Bucuresti, se anunta a fi unul dintre cele mai emotionale momente pe care trupa il va impartasi publicului. Hiturile pe care Directia 5 le-a lansat de-a lungul celor 26 de ani de existenta vor readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 70, dar si povestea magica a iubirii.  

Anul acesta trupa a lansat piesa "Am stiut", o poveste de dragoste plina de optimism, zambete si sentimente pe care le ai atunci cand te trezesti dimineata alaturi de jumatatea ta. Piesa se va regasi pe albumul “Happy Days”, material discografic ce urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie.

Anul trecut, Directia 5 a lansat albumul “Love, Peace & Harmony”, odata cu sarbatorirea a 25 de ani de cariera. Alina Crisan si trupa au inceput colaborarea in 2015, cand au lansat numeroase piese impreuna. De atunci, Alina este o prezenta constanta la concertele Directia 5 si evenimentele la care participa trupa.

Directia 5 a luat nastere in anul 1991 si un an mai tarziu au lansat albumul „La vulturul de mare cu pestele in gheare”, lansand in totalitate peste 20 de albume de-a lungul intregii cariere si numeroase single-uri alaturi de nume precum Lidia Buble, Andreea Banica, Loredana Groza, Paula Seling si multi altii.

 

Concertul Directia 5 - Live in Bucuresti din luna noiembrie promite sa aduca in scena emotie si sentimente, pe langa hit-uri celebre si piese noi, intr-un show live plin de energie, asa cum membrii trupei ne-au obisnuit de atatia ani.

 

BILETE DISPONIBILE
Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 20:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2017. Toate drepturile rezervate.