Bilete diego el cigala sala palatului

Diego el Cigala

Primavara in ritmuri de muzica latino – Concert Diego el Cigala la Bucuresti  


Diego Ramón Jiménez Salazar este cunoscut publicului sub numele de scena Diego El Cigala, fiind originar Madrid, capitala Spaniei, unde a crescut alaturi de familia care i-a insuflat iubirea pentru muzica. La varsta de 12 ani castiga deja Locul I la o competitie adresata muzicii flamenco, recunoastere ce i-a oferit posibilitatea de a lucra inca de pe atunci cu o multime de artisti renumiti.


De-a lungul cariere sale, Diego el Cigala a castigatat de 4 ori premiul Latin Grammy si este considerat in industrie unul dintre artistii care au inovat si au influentat major stilul muzical pe care il interpreteaza. Vocea sa suava este perfecta pentru ritmurile de flamenco pline de pasiune, transportand publicul intr-o atmosfera de vis, plina de acorduri ritmice si energie pozitiva.


Diego el Cigala si-a inceput cariera solo in 1997 si in scurt timp a fost nominalizat pentru o multime de premii, fiind remarcat datorita pasiunii pe care o transmite prin muzica pe care o creeaza si pe care o interpreteaza.  


Faimosul sau album Lagrimas Negras a luat nastere prin colaborarea cu renumitul pianist de origine cubaneza Bebo Valdes, aducandu-I lui el Cigala si primul sau premiu GRAMMY. Intuitia sa il ghideaza si in viata si in cariera muzicala, artistul afirmand ca atunci cand au decis inregistrarea albumului a fost pentru prima data in viata cand a ascultat muzica traditionala cubaneza si ca s-a lasat condus de inspiratie si instict atunci cand au compus si au interpretat piesele.
 

Cel mai cunoscut cantaret de flamenco din lume vine la Bucuresti - bilete Diego el Cigala in concert la Sala Palatului
 

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, una dintre vocile cele mai frumoase ale acestui gen, Sinatra al genului flamenco, dar care totodata prilejuieste ascultatorilor sai o fascinanta incursiune in armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american si tango, va concerta la Bucuresti, pe 9 mai 2017, la Sala Palatului.
    
In ultimii ani a fost in turneu in toata lumea, din Australia si pana pe continentul America, precum si in Europa, unde a concertat in tuneul intitulat 85 Tour, cantand alaturi de legenda muzicii cubaneze Omara Portuondo.
 
9 mai 2017 - Sala Palatului va dansa pe ritmuri flamenco alaturi de Diego el Cigala
 
Spontan si plin de farmec, Diego el Cigala a explicat odata ca, atunci cand isi construieste un repertoriu, obisnuieste sa incerce cantecele asa cum ar proba randuri de haine. „Unele imi sunt prea stramte, altele prea largi, insa descopar si piese care mi se potrivesc perfect. Pana la urma sfarsesc prin a alege cantece care ma emotioneaza pana la lacrimi. Simt ca, daca acestea m-au miscat atat de tare pe mine, acelasi lucru se va intampla si cu publicul”.
Creativitatea si pasiunea artistului pentru muzica se imbina in armonie si din aceasta imbinare ajung in fata publicului piesele pline de viata si pasiune cu care artistul si-a obisnuit fanii. Muzica inseamna pentru el si alinare si putere de a infrunta obstacolele pe care viata i le arunca in cale, amintind de faptul ca a aflat de moartea sotiei sale chiar cand sustinea un concert, insa a continuat sa cante, ca un omagiu adus memoriei acesteia.

Diego el Cigala, cel care si-a lansat cariera spectaculoasa interpretand piese flamenco in cluburile din Madrid, a descoperit tangoul argentinian alaturi de marile nume ale genului si a incantat milioane de fani in turneele sale mondiale, urmand sa se opreasca pentru o seara magica si pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.