Concert afis

CONCERT DE CONCERTE - Concert simfonic extraordinar

Concert de concerte, un eveniment recurent ce își continuă direcția de a aduce împreună experiența și emoția debutului, are și anul acesta doi soliști invitați, unul tânăr și altul foarte tânăr, care vor surprinde prin prospețimea interpretărilor lor a două partituri cunoscute și îndrăgite de iubitorii de muzică.


Ștefan Cazacu, violoncelist de prim rang, cu o tehnică impecabilă și o virtuozitate firească și Sara Leu, pianistă în formare ce își face debutul alături de orchestră în prezența dumneavoastră, vor fi invitații evenimentului eclatant din seara de 21 februarie 2024, ora 18.30, de la Casa Tineretului Brăila. Căci filarmonica brăileană este organismul viu care dă avânt tinerei generații de muzicieni și care îi sprijină constant în demersul lor nobil dar dificil deopotrivă. Concertul extraordinar ce se va făuri din dorința dumneavoastră de grandoare prin cultură va avea ca pilon principal Orchestra de cameră "George Cavadia" sub conducerea dirijorală a lui Aurel Bălae, o structură care vă aduce de fiecare dată emoție în suflete. Prin lumea cuvintelor frumos orânduite vă va conduce doamna profesoară Marilena Niculescu ce va asigura prezentarea concertului.


Vă invităm, în cadrul acestui eveniment organizat de Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Brăila alături de Consiliul Judeţean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, la un periplu prin istoria muzicii, de la Joseph Haydn la cei doi romantici Felix Mendelssohn Bartholdy și Mihail Glinka.


Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.


Dăruiți-vă un frumos cadou de Dragobete și lăsați-vă îndrăgostiți de muzica adevărată!

Dirijor: Aurel Balae
Invitati :Stefan Cazacu -violoncel
              Sara Leu - pian

Orchestra de camera "George Cavadia"

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.