Concert afis

Concert de concerte

Un nou concert simfonic de suflet se prefigureaza in data de 22 februarie 2023, ora 18.30 la Casa Tineretului Braila, in care invitatii, rod al pamantului brailean, isi vor etala paleta de stari, de simtiri, pe care fenomenul muzical le trezeste in sinele creator. Pe toti cei trei muzicieni ii uneste profesionalismul, indiferent de varsta sau experienta, doi dintre ei, dirijorul Aurel Balae si pianistul Alexandru Burca, fiind artisti deja consacrati care v-au fidelizat prin evolutiile lor. Tanarul violonist Teodor Buescu isi va face, cu aceasta ocazie, debutul ca solist alaturi de Orchestra de Camera "George Cavadia" Braila, un moment-previziune al viitoarei sale cariere artistice, in care veti putea descoperi devotamentul sau fata de muzica si determinarea in a deveni un muzician de talie internationala.


Va asteptam, asadar, la Concert de concerte, organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Braila cu parteneriatul Consiliului Judetean Braila si a Primariei Municipiului Braila, un eveniment aparte in care va veti bucura de Orchestra de Camera "George Cavadia" Braila, de cei trei invitati si de prezentarea doamnei profesor Marilena Niculescu.


Biletele se pot achizitiona de la Agentia Filarmonicii din strada Ana Aslan nr 29 sau online de pe platforma BLT.ro.
Pretul biletelor sunt urmatoarele: 44 de lei pentru adulti, 22 de lei pentru studenti si pensionari si 11 lei pentru elevi.


Va asteptam cu drag!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.