Cameral februarie afis

Concert Cameral

In luna februarie, Dunarea isi cheama cu dor valorile muzicale, invitatii prezenti pe scenele Filarmonicii "Lyra - George Cavadia" revenind acasa pentru a canta in fata publicului care le cunoaste debutul si le-a urmarit cu emotie evolutia.
Concertul cameral ce se anunta a fi unul de exceptie reuneste vlastari ai Brailei si Galatiului. Duo BraGal (Roxana Morcosanu - chitara si Madalina Smocov - flaut), soprana Miruna Iancu, pianista Ludmila Calalb si Cvartetul "Lyra-George Cavadia" Braila au pregatit un repertoriu ce va reuni sonoritati ale dansului popular traditional cu teme muzicale din toata lumea cat si alte partituri celebre si variate din creatia universala.


Va invitam sambata, 4 februarie 2023, ora 18.30 pentru o minunata reintalnire cu muzica de camera si cu artistele cunoscute si indragite. Prezentarea va fi asigurata de doamna profesor Marilena Niculescu.


Biletele se pot achizitiona de la Agentia Filarmonicii din strada Ana Aslan nr 29 sau online de pe platforma BLT.ro. Pretul biletelor este de 33 de lei pentru adulti, 22 de lei pentru studenti si pensionari si 11 lei pentru elevi.


Datorita cererilor mari de bilete, Concertul Cameral din 4 februarie 2023, ora 18,30 programat la sediul filarmonicii din str. Ana Aslan nr. 29, se va sustine pe scena Casei Tineretului Braila, la aceeasi data si ora.                                                                                                                

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag !

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.