Bucharest wind afis

Concert cameral BUCHAREST WIND ENSEMBLE

Avem deosebita plăcere de a vă invita la Concertul oferit de Ansamblul de suflători București ce va avea loc sâmbătă, 9 octombrie 2021 de la ora 18.30 la Sala de concerte a Casei Tineretului Brăila.

 

Cei cinci instrumentiști, Irina Naneș - flaut, Valentin Ghita - oboi, Flaviu Ludușan - clarinet, Dumitru Dumitrache - corn și Ionuț Roșca - fagot, vor urca pe scenă pentru a vă încânta cu sonorități deja binecunoscute , dar tălmăcite într-o viziune proprie, a repertoriului, din care desprindem următoarele:

 

  • Wolfgang Amadeus Mozart - Nunta lui Figaru (uvertura)
  • Joseph Haydn - Divertisment Si b Major, Hob II 46
  • Wolfgang Amadeus Mozart - Eine kleine nachtmusik
  • Abreu Zequinha - Tico Tico
  • Claude Debussy - Suita (numerele 2 și 3)
  • Georges Bizet - Aragonaise
  • George Gershwin - I got plenty of nothing
  • dar și compoziții de Scott Joplin sau Johann Strauss.

 

 

Accesul la spectacol:

 

Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori.

 

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.