Bumblefoot concert septembrie 2017

Bumblefoot - ZC5 Warm Up Party

Chitarist american de renume, producator, actor in filme de groaza, fotograf - BUMBLEFOOT –, cel care a facut parte din Guns N’Roses vreme de 8 ani, va concerta la Bucuresti intr-un Warm-Up Party pentru “ZIUA CHITARELOR 5” pe data de 25 septembrie 2017 in club Fabrica din Bucuresti, eveniment ce va pune pe jar atat iubitorii rock-ului si cat si pe cei ai chitarei electrice!


Artistul isi va sarbatori ziua de nastere in Romania - Bilete BUMBLEFOOT intr-un Warm-Up Party pentru ZIUA CHITARELOR 5

 

- in concert la Bucuresti - 25 septembrie, Club Fabrica

 

  • Open doors:19.30
  • Concert Bumblefoot: 20.30


Ronald Jay "Ron" Blumenthal aka BUMBLEFOOT va sarbatori pe 25 septembrie implinirea varstei de 48 de ani, astfel ca show-ul de la Bucuresti se va gasi si sub semnul unui BIRTHDAY-PARTY!


Si pentru ca Bumblefoot va fi pe meleaguri mioritice, artistul american va impusca mai multi iepuri si va pregati alte cateva concerte in orase diferite.


“De la varsta de 5 ani imi doresc sa fiu muzician. Cand am ascultat trupa Kiss si albumul „Kiss Alive” mi-am dat seama ce vreau sa fac in viata. La doar 6 ani mi-am facut trupa si am inceput sa inregistrez, mi-am dat seama cum sa fac inregistrari multi-track folosind mai multe casetofoane, unul canta celalalt inregistra… Faceam concerte in subsolul casei mele dupa ce ma intorceam de la scoala iar aceasta activitate nu a mai incetat”, a declarat, anul trecut, Bumblefoot intr-un interviu pentru Andrei Partos.


Asadar, BUMBLEFOOT a acceptat invitatia noastra si va oferi cateva “lectii de chitara electrica” in mai multe show-uri dedicate cu ocazia celui mai indragit eveniment de gen: ZIUA CHITARELOR 5, festival ce va avea loc in luna mai 2018.

 

Concert Bumblefoot in Club Fabrica


In cadrul Warm-Up Party-ului de la Bucuresti, Bumblefoot va dezvalui o parte din line-up-ul festivalului ZIUA CHITARELOR 5!


Ziua Chitarelor este un concept unic propus de chitaristul italian Corrado Sgandurra incepand cu anul 2009. Stabilit in Romania, chitaristul concepe un festival original dedicat nu doar chitaristilor, ci si iubitorilor de muzica rock, in general. Festivalul a gazduit numerosi chitaristi de renume international, care nu numai ca au sustinut recitaluri, dar au si impartasit doritorilor secretele interpretarii la chitara in cadrul unor master class-uri organizate in scop educativ si cultural, pe tot parcursul evenimentului.


Avand ca principala motivatie educarea tinerilor muzicieni romani si ridicarea nivelului calitativ de interpretare instrumentala, evenimentul a permis ca accestul publicului sa fie gratuit, incurajand tinerele talente sa-si imbogatească cunostintele muzicale.


Ziua Chitarelor este un festival extrem de popular, cu fan cluburi în toata tara şi cu foarte multi fani aflati dincolo de granitele Romaniei.


Multi participanti ai competitiei muzicale din cadrul evenimentului au fost de diferite nationalităti, sositi din toate colturile lumii (Brazilia–USA –Guatemala –Bulgaria –Italia –Lebanon –Makedonja–Croatia –Albania –Filipine–Islanda-Anglia).

DESPRE BUMBLEFOOT


Ronald Jay "Ron" Blumenthal, nascut pe 25 September 1969, cunoscut pentru numele de scena  Ron "Bumblefoot" Thal, este un chitarist american, compozitor si producator.


A fost chitaristul principal in Guns N’Roses, perioada 2006 – 2014, la recomandarea lui Joe Satriani in anul 2004. A fosty de asemenea chitaristul Litei Ford, actualmente fiind fondatorul si chitaristul supergrupului ART OF ANARCHY, unde ii gasim la voce pe Scott Stapp de la Creed, basistul John Moyer de la Disturbed, primul abum avandul la voce pe regretatul Scott Weiland de la Stone Temple Pilots si Velvet Revolver.  

 BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.