Poster alina 360

Concert Alina Eremia

Alina Eremia, cea mai rapida ascensiunea in industria muzicala, milioane de vizualizari si piese ce au ajuns in topurile de specialitate. Un artist complex si complet, care uimeste la fiecare aparitie: muzica, dans si atitudine.

Vino in universul Alinei Eremia, si asculta primul album al artistei, 360, colaborari neasteptate, dar si hiturile care au consacrat-o, intr-o formula de band special creata!


Alina Eremia lanseaza primul album din cariera, printr-un concert eveniment!

Miercuri, 1 Noiembrie 2017, ora 19:30 in club Fratelli

 
Alina Eremia lanseaza primul sau material discografic, “360”,  printr-un concert eveniment in club Fratelli, miercuri, 1 noiembrie, incepand cu ora 19.30.


Alina Eremia, artista cu un fan base puternic si cu milioane de vizualizari pe YouTube, pregateste un super-show pe 1 noiembrie, incepand cu orele 19:30, odata cu lansarea primul album solo din cariera – 360 - un material revelator, cu un concept ce puncteaza multiplele valente ale unui artist complet- emotie si energie, dar si putere si curaj.

Albumul “360” va include hituri ca “Poarta-ma”, “A fost o nebunie”, “Cum se face”, dar si piese noi, colaborari neasteptate, track-uri la care artista s-a implicat si pe partea de compozitie.

Odata cu lansarea primului sau material, Alina Eremia va prezenta in premiera nationala show-ul “360” – 7 instrumentisti, reorchestrari unice ale hiturilor sale, piese noi, extrase de pe albumul cu acelasi nume, coregrafii exceptionale si invitati surpriza.

Cu sute de milioane de vizualizari pe YouTube si number one-uri in topurile muzicale, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat, la o varsta frageda. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu Viata”, iar pasiunea pentru muzica s-a transofmat intr-o cariera de succes, odata cu serialul “Pariu cu viata” si trupa-fenomen “Lala Band”.

 

Pretul online al unui bilet este 39.9 lei, urmand ca in ziua concertului, acestea sa poata fi achizitionate cu 59.9 lei, in limita disponibilitatii. In acelasi timp, va exista si un numar limitat de pachete VIP, la pretul de 99.9 lei, pachete ce vor include noul album al artistei, o sesiune meet&greet cu Alina Eremia, dar si multe surprize din partea artistei.

 

Info privind pachetul VIP: CD-ul inclus in acest pachet va fi oferit clientilor in ziua evenimentului, inainte de sesiunea de meet&greet.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.