Alexandru tomescu ghimes afis

Concert Alexandru Tomescu Ghimes-Faget

Cu mare bucurie împărtășim faptul că veritabilul artist, Alexandru Tomescu, susține un concert extraordinar la Vioara Stradivarius Elder Voicu în cadrul Bisericii Romano-Catolice din Ghimeș-Făget, acompaniat la bandoneon de artistul argentinian Omar Massa.


Propunem un program muzical “PIAZZOLLA 99” îmbinat cu muzica lui Beethoven, Enescu, Massennet, Bach, Haendel, Proumbescu, în grandoarea Catedralelor Catolice sau curțile acestora, transformate în adevărate săli de spectacol, care definesc timpul în cea mai frumoasă formă de expresie a emoției.


Evenimentul face parte din Turneul Internațional Stradivarius, în parteneriat cu oamenii inspiră ®.


Turneul Internațional Stradivarius a parcurs o călătorie minunată. 12 ediții pline de experiențe frumoase exprimate prin muzică, atitudine, valori si, mai presus de orice, prin apropierea de publicul tradițional dar și de cel mai tânăr și neexperimentat. Violonistul Alexandru Tomescu, liderul acestui proiect, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii.


Turneul Internațional Stradivarius este festivalul de muzică clasică cu cea mai lungă tradiție din România, a XIII - a ediție 2020 și își dorește să contribuie la promovarea culturii și civilizației naționale în țară, dar și în afara ei. Creșterea vizibilității și promovarea valorilor culturale românești în lume constituie scopul principal al Turneului Internațional Stradivarius și a acțiunilor violonistului Alexandru Tomescu în asociere cu Institutul Cultural Român.


Consumul cultural a crescut enorm în tot acest timp în care suntem izolați în case, de la filme la cărți, de la muzică, la operă sau la vizite virtuale în muzeele lumii. Tocmai de aceea foarte multe instituții culturale din întreaga lume au oferit acces gratuit la biblioteci, spectacole, filme documentare sau de ficțiune, lucrări de artă — pentru a-i ajuta pe oameni să reziste, să le dea sens, să le ofere povești, să rămână împreună în lipsa contactului fizic dar să se apropie prin cultură.


Turneul Stradivarius 2020 își propune să meargă mai departe, iar muzica este cea pentru care acum avem, în fine, suficient timp, capacitate de apreciere și multă nevoie.

Vă așteptăm la spectacol!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.