Concert al di meola sala palatului

Al Di Meola - World Sinfonia

Confluente muzicale cu magnificul vrajitor al chitarei clasice: Al Di Meola - WORLD SINFONIA

"Music of Di Meola, Piazzolla & Lennon-McCartney" la Sala Palatului!

 

Cu o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola reprezinta o oaza de inspiratie si a fost si este o valoare necontestat in lumea muzicala. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi egalat, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.

 

Artistul si-a cucerit fanii prin iscusinta cu care reuseste sa manuiasca atat chitara acustica, dar si chiatara electrica, avand deja adunate peste 20 de albume in cariera sa, fiind totodata si un compozitor prolific.


Cel mai nou albumul “Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american!
Cu aceasta ocazie, va invitam sa-l ascultati!

 

20 mai 2017 - Cumpara bilete la concertul Al Di Meola de la Sala Palatului din Bucuresti

Atentie! Portile se vor deschide incepand cu ora 19.00!

 

Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale maini magice, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion - AL DI MEOLA - va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi de pe ultimul sau album, dar, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla  & Lennon-McCartney.


Al Di Meola este considerat pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, ce reprezinta o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino si reuseste sa transforme acordurile in bijuterii de nepretuit.  In 2015 Di Meola a primit premiul Miles Davis din parte Montreal Jazz Festival, fiind al 22-lea artist caruia i-a fost acordat acest premiu.


Va invitam la o seara memorabila alaturi de Al di Meola, unul dintre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, ce i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater.


Artistul a avut de asemenea colaborari cu nume de prestigiu din industria muzicala mondiala, precum Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder si multi multi altii.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.