Concert 42 unteatru afis

Concert 4.2

Sorin Romanescu - chitara, electronics 

Vladimir Ivanov - mixer - effects

Sorin Romanescu isi face debutul in lumea jazz-ului la Festivalul de la Sibiu din 1991. De atunci se manifesta ca muzician polivalent, de la rock , folk-blues si jazz pana la muzica contemporana, coloane sonore de film sau muzica pentru spectacole de dans contemporan.

Are peste 20 de albume la activ, ca invitat sau co-autor, fiind o prezenta constanta pe scenele romanesti si din strainatate.

Vladimir Ivanov - implicat de peste 10 ani in muzica, sound design si productie muzicala, iar ca inginer de sunet a colaborat cu peste 50 de artisti si formatii, printre care: Mihai Iordache, Timpuri Noi,Dumitrio, Kumm, Robin and the Backstabbers, Ada Milea si Alexandru Balanescu, dar si o prezenta obisnuita ca si sunetist in sediul Radio Guerrilla. Din 2006 devine principalul sunetist al formatiei byron si rezident in studioul Real Sound and Vision din Bucuresti, sub tutela lui Victor Panfilov.

4.2 este un experiment pe care cei doi il ofera publicului intr-un spatiu quadrofonic. Dizolvand granitele stilistice si penduland intre acustic si electronic, sunetul si tehnologia vor dialoga intr-un spatiu de auditie neconventional in care publicul si cei doi artisti vor experimenta impreuna calatorii si senzatii sonore.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.