Afis coming

Coming of stage

Un text de Peca Stefan, după ”Dakota sau Spread your wings” de Peter H. Sanchez

Un spectacol despre debutul "pe sfânta scândură sfântă a sfântului an 2018”.


Cu o noapte înainte de spectacolul de absolvire, un grup de studenți la masteratul de actorie fac o ultimă repetiție generală clandestină după o vizionare dezastruoasă cu profesorii lor. Piesa pe care o repetă – Dakota de Peter H. Sanchez – este un text american contemporan contondent, plin de provocări și probleme pentru tinerii actori Dede, Carmen, Edina, Lore și Dragoș.


Limbaj licențios, rol în travesty, contre-emploi, sau emploi absolut, limbajul semnelor și interpretarea unei persoane cu dezabilități, jocul într-o limbă non-nativă, typecasting-ul sunt doar câteva dintre obstacolele, pe care viitorii proaspeți absolvenți trebuie sa le treacă în această ultimă seară. Dincolo de toate fricile și complexele pe care au nevoie să le depășească, rămâne marea întrebare de la pășirea într-o nouă etapă a carierei și a vieții lor: și eu de mâine ce fac?


“Coming of stAge”, care a pornit de la o investigație a greșelii în teatru este o poveste inspirată din materiale de arhivă, interviuri cu personalități ale lumii teatrale profesioniste, experiențe și povești personale culese de studenții anului I Masterat - Actorie, regizorul Radu Apostol și dramaturgul Peca Ștefan în martie și aprilie 2018.


Distributie:

  • Dragos Florea
  • Carmen Ghiurco
  • Lore Cleo
  • Edina Soós
  • Andreea Drăgan


Scenografia: Gabi Albu
Asistent regie: Cristi Bojan

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.