Mai afis

Chirita in provincie

Chirița în provincie rămâne inepuizabila capodoperă dramatică românească din care ne tragem seva noastră națională, de aceea considerăm că este important ca astăzi să avem și noi la Galați, Chirița noastră, o Chiriță a generației actuale.

 

Montând acest titlu pe scena Liricului, dovedim respectul și prețuirea pe care le avem față de tradiția teatrală românească și valorile culturale ale trecutului, valori pe care dorim să le transmitem și tinerilor ce ne calcă pragul.

 

Mulțumim regizorului Dan Mirea și scenografului Dan Divrician pentru varianta scenică oferită, maestrului Nicolae Mantu pentru noua haină dată muzicii lui Flechtenmacher și întregului colectiv de actori ai revistei, care și-au unit forțele să creeze personaje pline de viață și de autenticitate.

 

Sperăm să vă convingem, dragi spectatori, că Madam Chirița nu a murit odată cu Matei Milo sau Miluță Gheorghiu și că ea este printre noi, oferindu-ne nenumărate momente de haz copios dar și o  clipă de reflecție asupra a ceea ce suntem și ce putem deveni.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.