Chirita v3

Chirita in provincie

Chirița în provincie rămâne inepuizabila capodoperă dramatică românească din care ne tragem seva noastră națională, de aceea considerăm că este important ca astăzi să avem și noi la Galați, Chirița noastră, o Chiriță a generației actuale. Montând acest titlu pe scena Liricului, dovedim respectul și prețuirea pe care le avem față de tradiția teatrală românească și valorile culturale ale trecutului, valori pe care dorim să le transmitem și tinerilor ce ne calcă pragul.

 

Mulțumim regizorului Dan Mirea și scenografului Dan Divrician pentru varianta scenică oferită, maestrului Nicolae Mantu pentru noua haină dată muzicii lui Flechtenmacher și întregului colectiv de actori ai revistei, care și-au unit forțele să creeze personaje pline de viață și de autenticitate. Sperăm să vă convingem, dragi spectatori, că Madam Chirița nu a murit odată cu Matei Milo sau Miluță Gheorghiu și că ea este printre noi, oferindu-ne nenumărate momente de haz copios dar și o  clipă de reflecție asupra a ceea ce suntem și ce putem deveni.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.