Charlie charlotte aventuri in lumea circului

Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului

Micul si magicul clown Charlie trebuie sa o salveze pe gratioasa balerina Charlotte din mainile vrajitoarei, care ii fura gratia. Cum va reusi sa o invinga pe vrajitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri si indragitul Charlie primeste mereu ajutorul copiilor pentru a-si putea indeplini misiunea.

 

O poveste plina de umor pusa in scena cu ajutorul marionetelor simpatice Charlie si Charlotte

 

Va invitam cu mic cu mare intr-un cadru primitor si plin de culoare si un umor, la un spectacol care imbina elementele de animatie clasica (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Va asteptam cu drag la un spectacol la care va veti amuza alaturi de cei mici!

 

Cu:  Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta       

Acces general.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.