Cuc 600x860px

Change Your Life cu Mihai Cuc

Mike va prezinta unul din antrenamentele conceptului Change Your Life. Acest proiect este mai mult decat un program de transformare a aspectului exterior, este un program de constientizare a starii noastre de sanatate, de invatare a unor obiceiuri sanatoase, de marire a increderii de sine si de crestere a energiei si poftei de viata!


Reprezinta incununarea unei perioade de 24 ani de la inceperea vietii sportive, pasind in lumea voleiului la varsta de 12 ani si practicandu-l la nivel de performanta la echipe precum Dinamo, Rapid si CSM Bucuresti. Ultimii 10 ani i-a dedicat in totalitate meseriei de antrenor personal cat si antrenor clase de grup, participand la cursuri de formare precum: Group Cycling, Functional Training cu accesorii si greutatea corpului, Kettlebel, SFT, FightKlub -Khai Bo si Bag Boxing, ActivMotion Bar, Stroops, etc, devenind in scurt timp presenter pentru diferite evenimente nationale cat si internationale in zona fitness/wellness, cat si Master Trainer/Formator pentru Technogym si BOSU.


“Sunt fericit sa te invit la un antrenament ce te va scoate din monotonia acestei perioade. Ne vom folosi de exercitii simple cu greutatea corpului pentru un antrenament distractiv si eficient indiferent de nivelul tau de pregatire fizica. Vei avea parte de muzica si voie buna, energie nelimitata si distractie garantata!”

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.