Cercurile increderii afis

Cercurile increderii


de Radu Popescu

Regia: Radu Popescu

Scenografia: Diana Miroşu

Muzica: Alexandru Suciu

Cu: Marcela Motoc, Teodora Daiana Păcurar, Ioana-Maria Repciuc, Iuliana Danciu, Sidonia Doica, Paul Diaconescu, Adrian Loghin

Durata: 1h 50 min

Producție a Teatrului Apropo

Un spectacol despre rănile cauzate atât de acordarea încrederii, cât și de lipsa ei totală, Cercurile încrederii ridică o serie de întrebări precum: Câtă încredere putem avea în oameni?; Cât de des ai fost nedreptățit deși spuneai adevărul?; Oare ce impact major poate să aibă acest lucru încă din copilărie și până la maturitate?


Cercurile încrederii povestește, într-un stil alert și comic, despre construcția unui spectacolul pe celebra piesă a lui Shakespeare Romeo și Julieta. Regizorul este un actor tânăr și talentat, „tocmit” de conducerea unui liceu de prestigiu din România zilelor noastre să coordoneze trupa de teatru a instituției. Este contextul dezvoltării unor relații personale foarte speciale între profesorul nonconformist și adolescenții confruntați cu cele mai diverse probleme și întrebări, specifice vârstei.

Piesa Cercurile încrederii a primit Marele Premiu la Concursul Național de Dramaturgie FEST-FDR, 2017.

Spectacol nerecomandat sub 14 ani

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.