Cenusareasa actualizat

Cenusareasa

Duminică, 19 martie, începând cu ora 18:30, vă invităm să vă bucurați de adaptarea scenică a unuia dintre cele mai îndrăgite basme - Cenușăreasa, o poveste fermecătoare, transformată într-o operă clasică de marele compozitor italian Gioachino Rossini.

 

Premiera absolută a lucrării a avut loc în anul 1817, la Teatro Valle din Roma și a fost primită cu reticență de public. În timp însă, muzica fascinantă a lui Rossini s-a bucurat de un succes răsunător pe marile scene lirice din lume.

 

Opera dificilă, dar spectaculoasă, a fost pusă în scena Teatrului nostru în regia maestrului Paolo Bosisio, de numele căruia se leagă unele dintre cele mai importante reprezentații ale liricului gălățean. Formele colorate ale decorului sunt inspirate din futurism și din picturile italianului Fortunato Depero, completând perfect muzica grandioasă și lumea de poveste, realizate cu ingeniozitate și creativitate de scenograful și creatorul de costume Domenico Franchi. Contribuția celor doi maeștri din patria lui Rossini alături de conducerea muzicală a maestrului Traian Ichim (Brașov), vă vor transporta într-o lume plină de surprize și emoții nemuritoare.

 

Includerea acestei lucrări în repertoriul Teatrului, în anul 2017, în această montare originală, cu tinerii și talentații soliști sunt confirmarea valorii artistice, promovată de Teatrul „Nae Leonard”.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.