Cenusareasa dubee doo

Cenusareasa cinema

Sambata (18 noiembrie 2017), de la ora 11.00, la Club The HUB (Str. Baratiei, nr. 31 - langa Magazinul Cocor), actorii Teatrului Dubee Doo va invita la spectacolul de teatru pentru copii “Cenusareasa”.

O fata generoasa, frumoasa si harnica ajunge sa traiasca alaturi de mama si de cele doua surori vitrege ale sale care o umilesc la fiecare pas. Cu toate acestea, Cenusareasa va deveni, cu ajutorul zanei celei bune, aleasa printului si regina balului.


Va invitam intr-o poveste incantatoare,  emotionanta, dar si plina de haz, presarata cu momente muzicale si interactive, o poveste care ne arata ca visele se implinesc atunci cand crezi in ele.

Pret bilete – 35 lei/copil (parintii au acces gratuit)

 

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.