Hell ce caut eu aici piesa de teatru

Ce caut eu aici?

Piesa de teatru CE CAUT EU AICI? dupa romanul "Hell" de Lolita Pille

 

Spectacolul aduce in scena patru tineri, copii de bani gata, care au stil de viata ce implica droguri, sex si viața de noapte in cluburi in voga. In acest context doi dintre ei, Hell (interpretata de Antoaneta Cojocaru) si Andrea (interpretat de Mihai Smarandache) se indragostesc. Invaluiti de puterea sentimentului de dragoste viata lor capata un sens nou, diferit de placerea si euforia provocata in trecut de droguri. Vechile vicii insa nu dispar usor si cei doi ajung in pragul despartirii. Mai poti simti insa aceeasi placere in urma "prafurilor" dupa ce ai cunoscut o altfel de implinire?

 

CE CAUT EU AICI? e una din replicile cheie ale spectacolului si una din problemele de baza ale personajelor, prin care Chris Simion, in calitate de regizor, va provoaca sa veniti sa vedeti acest spectacol.

 

Ce inseamna sa fii cool azi?

Sa fii foto model sau sa nu-ti pese ce haine trantesti pe tine?

Sa fii plastic star sau sa te accepti asa cum te-a lasat natura? 

Sa fii explorator de Mall sau sa urci pe munte? 

Sa-ti lasi brandul la vedere sau sa te imbraci vintage? 

Sa frecventezi cele mai scumpe cafenele sau sa mananci o merdenea pe peron la metrou?

 

CE CAUT EU AICI? este o piesa de teatru care cauta raspuns la aceste dileme. 

Nu-ti spune ce e bine sau rau...iti da libertatea sa alegi. 

 

Bilete la un spectacol de teatru modern - CE CAUT EU AICI? la Godot Cafe Teatru

 

Spectacolul nu se joaca pe o scena clasica, ci la Godot Cafe Teatru, un spatiu dedicat evenimentelor independente, cautat de tanara generatie. 

 

Spectacolul nu se joaca de la ora 18, ci la o ora mai atipica...20.

 

Pe actorii din distributie e posibil sa nu-i cunosti dupa nume, dar cu siguranta ii stii dupa cum arata... de la televizor, din filme, din reclame sau din alte spectacole de teatru.

 

Veti accepta provocarea unui spectacol de teatru curajos, care promite sa livreze o experienta inedita? CE CAUT AICI? nu este o piesa ce isi propune sa placa spectatorilor, ci una care sa ii miste si sa dea nastere la intrebari.

 

Distributie:
Antoaneta Cojocaru - Hell
Mihai Smarandache - Andrea
Ela Ionescu - Sibylle
Ana Covalciuc - Chloe
Dan Radulescu – Vittorio

 

Regia spectacolului este semnata de Chris Simion - Mercurian.

Chris este cunoscuta drept un regizor de avangarda, neconventional. Tot ea a semnat regia si pentru alte piese cunoscute precum "Oscar și Tanti Roz", "Maitreyi", "Mecanica inimii" (la Teatrul L.S.Bulandra),"Domnul Ibrahim si florile din Coran" (la Teatrul Metropolis), "Dragostea durează 3 ani", "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" , "Te iubesc! Te iubesc?" (la Godot Cafe Teatru), "Cea mai frumoasa floare din lume" (la Teatrul Excelsior).

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.