Cazacii rusiei sala palatului 2017

Cazacii Rusiei - Compania de dans din Moskova

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume aduce un show uluitor in Romania


Direct din Moscova, Russian Cossack State Dance Company aduce un spectacol uluitor in Romania, in Iasi (23 martie 2018, Opera Nationala), Constanta (25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Bucuresti (26 martie 2018, Sala Palatului).


"UITATI de "Riverdance”. Acest grup este mai cel mai bun si fascinant!” scria publicatia “The Scotsman”.

 

Compania de dans din Moscova ajunge la Bucuresti - bilete la Cazacii Rusiei, un spectacol de dans fascinant

Pe 26 martie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti


Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., 2018 este anul in care Cazacii Rusiei, cea mai buna trupa ruseasca din lume, va ului publicul din Romania. Pentru doua ore romanii isi vor tine respiratia si vor fie uluit de ceea ce vor vedea pe scena. Portretizarea vietii cazacilor se face prin 9 seturi de costume spectaculoase, muzica live in interpretare maiestrala instrumental si vocala, o coregrafie care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern, totul intr-o poveste spusa precum o piesa de teatru.


Sabiile cazace, tunurile, mustatile, totul este gandit in cel mai mic detaliu, iar ritmurile muzicii live (rasunand si piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia) vor aduce cu sine ritmuri ametitoare si momente de dans unice. De la momente de lupta, la cele de glorie, de iubire si tradare, povestea reala a cazacilor este adusa in prezent cu maiestria ruseasca sub semnatura directorului artistic, Maestru Emerit, Leonid Milovanov.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.