Motorpark mamaia afi

Cars & Coffee Romania 2018

Drive Hype Club iti prezinta evenimentul anului din lumea auto, Cars & Coffee Romania 2018!

Dupa prima editie reusita din 21 octombrie 2017, iata ca revenim cu cea de a doua, insa intr-un format diferit, cu un eveniment ce se va desfasura timp de 3 zile, in perioada 6-8 iulie, 2018!
Pentru a te ajuta sa iti reimprospatezi memoria, gasesti aftermovie-ul primei editii Cars & Coffee Romania: https://bit.ly/2l8T5Fz

Impreuna cu prietenii de la ONELIFE RALLY ti-am pregatit o experienta unica alaturi de aproximativ 100 de supercar-uri participante. Ferrari // Lamborghini // Porsche // McLaren // Audi // Mercedes // BMW.

La fel cum te-am obisnuit, ne vom revedea si anul acesta, pe 6 iulie, la Motorpark Romania, un circuit aflat foarte aproape de Bucuresti, in Adancata, unde va avea loc prima parte a evenimentului, incepand cu ora 12:00.
Acolo vei fi martorul unei extraordinare intreceri amicale intre pilotii celor 100 de supercar-uri exotice, ceea ce garanteaza ca adrenalina va atinge cote record pe parcursul celor cateva ore petrecute la circuit. In a doua parte a zilei, dupa incheierea Time Attack-ului de pe circuit, supercar-urile participante se vor indrepta spre minunata statiune Mamaia, unde surprizele nu vor intarzia sa apara!

A doua zi, cea de 7 iulie, va incepe cu o cafea grozava si o parada prin statiunea Mamaia. Aceasta se va auzi garantat pana la Navodari in nord si pana la Vama Veche in sudul litoralului si va avea punctul culminant in Piateta Cazino Mamaia, unde, intre orele 12:00 - 15:00, ne va fi dificil sa clipim urmarind supercar-urile in lumina soarelui de la Marea Neagra, alaturi de hostesse si partenerii oficiali ai evenimentului. Rugam atat participantii, cat si spectatorii sa aduca cu ei mult entuziasm, pasiune si, cel mai important, spiritul Cars & Coffee!

Esti pregatit?


Prin BLT iti poti cumpara bilete la Cars & Coffee Romania 2018 ce acopera experienta la circuitul Motorpark, in Adancata, pe data de 6 iulie intre orele: 12:00 - 16:00. Pentru ziua de sambata, 7 iulie la partea publica din Mamaia, accesul este liber.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.