Afis care pe care

Care pe care? - Turnu Severin

"Care pe care?" vine acum si la Turnu Severin

 

Ce obtii daca pui laolalta un barbat care isi inseala sotia dar, ca sa scape neprins, spune intotdeauna adevarul – ma rog, partea de adevar care ii convine lui, cu un barbat care isi inseala sotia dar, ca sa scape neprins inventeaza cele mai traznite minciuni, cu sotia inselata si bineinteles cu amanta?

 

Obtii ingredientele perfecte pentru o comedie in care te vor incanta rasturnarile de situatie, intamplarile neprevazute si abilitatea personajelor de a ocoli adevarul.
Dupa extraordinarul succes pe care l-au avut cu serialul « Adela » in care au jucat rolurile principale, spectacolul “Care pe care?” – adaptare dupa “Who is who” de Keith Waterhouse si Willis Hall, ii aduce impreuna, pentru prima oara pe scena unui teatru pe Anca Sigartau, Oana Mosneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev si Daniel Nuta.

 

Intr-un hotel de pe riviera engleza, din Brighton, domnul Bernard White – Alecsandru Dunaev, a pregatit un week-end « special » cu amanta sa, Helen Brown – Mara Oprea. In lobby-ul hotelului da insa peste domnul Timothy Black – Daniel Nuta, aflat si el in hotel pentru…o escapada amoroasa cu amanta. Domnul White – a carui metoda infailibila de a nu fi prins este aceea de a spune intotdeauna adevarul (trunchiat, dar adevarul) se cunoaste de foarte multa vreme cu domnul Black, a carui metoda infailibila de a nu fi prins este aceea de a inventa cele mai ingenioase minciuni. Doua metode diferite, fiecare cu plusurile si minusurile ei, care insa vor trebui sa treaca testul realitatii : in hotel apare sotia domnului White, Joanna – Oana Mosneagu, care se intalneste pe rand cu sotul, amanta si cu celalalt amant. Totul intr-un hotel ca un labirint in care stii pe unde pleci si unde vrei sa ajungi, dar intotdeauna nimeresti in alta parte.

 

Martorul intregii situatii neprevazute este Sassy – Anca Sigartau care vede (tot), tace (nu prea), face (mai pe furis), incurca (cat se poate) si descurca (veti vedea voi cat…) intreaga poveste.

 


Daca v-am facut curiosi, haideti la teatru sa vedeti care din cele doua metode este cea castigatoare. Atentie, spectacolul se adreseaza in egala masura barbatilor care isi inseala sotiile (care vor afla poate metode noi de actiune), sotiilor care sunt inselate sau doar banuie asta (care vor afla cum sa isi prinda barbatii infideli), amantelor care sunt deja implicate intr-o relatie si de fapt tuturor oamenilor de bine care nici nu isi inseala partenerii, nici nu au de gand sa o faca, dar vor sa se bucure din plin de o comedie savuroasa.

 


Care pe care ? – cu Anca Sigartau, Oana Mosneagu, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Daniel Nuta, regia Anca Sigartau, o productie Teatrul Globe Bucuresti.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.