Caramitru malaele cate in luna si in stele teatru

CARAMITRU – MALAELE, cate-n luna si in stele

Caramitru-Malaele, duel teatral cu stele

 

Senzationalul eveniment Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele revine pe scena Teatrului National din Bucuresti. Spectacolul a avut premiera in anul 2012 si de atunci s-a aflat in topul celor mai in voga productii teatrale ale ultimelor sezoane.

 

Spectacolul este o excelenta provocare pentru  cei doi maestri, eleganti si inteligenti, care exploreaza cu umor subtilitati ale mintii si colturi secrete ale sufletului. Caramitru recita cu un har care-l face unic in teatrul romanesc, imaginand, cu ingeniozitate, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic, irezistibil si plin de spirit - demonstratii de virtuozitate intr-un duel de verbe ai carui martori sunt adesea Shakespeare, Toparceanu sau Nichita. Horatiu Malaele mizeaza pe geniul sau comic care are la indemana toate subtilitatile artistice. Probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 30 de ani – asa cum il descrie Ion Caramitru, Malaele este intr-o perpetua si vie cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu seamana cu cele dinainte." - anunta organizatorii spectacolului.

 

Turneu national 2018 - bilete online la CARAMITRU – MALAELE, cate-n luna si in stele

 

In data de 26 Februarie, incepand cu orele 20:00, sunteti invitati la Teatrul National I.L.Caragiale Bucuresti (Sala Mare) pentru a lua parte la un duel de vorbe de duh si umor si fin ca o lama: Horatiu Malaele si prietenul sau de-o viata, Ion Caramitru, revin la Bucuresti. Spectatorii se vor delecta cu o o editie de gala a infruntarii lor virtuoz ”arbitrate”, acestia fiind acompaniati si de un cunoscut grup umoristic.

 

Biletele sunt disponibile online prin intermediul site-ului nostru in format fizic sau electronic.

 

"Caramitru Malaele, cate-n luna si in stele", un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri

 

Inceputul lui 2018 aduce un turneu national Caramitru-Malaele cate’n luna si in stele, ce incepe cu editia din Bucuresti de la TNB  si promite un show la fel de nou si incendiar precum la lansare. Mereu surprinzator, mereu diferit si mereu de exceptie, spectacolul "Caramitru Malaele, cate-n luna si in stele" este un spectacol de improvizatie… „pentru ca improvizatia este, de fapt, starea de gratie a actorului”, cum spune Horatiu Malaele.

 

Cu toate ca este un spectacol deja consacrat ce se joaca de ani buni pe scenele din tara si capitala, showul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos si ingeniozitatea tot mai evidenta. Colaborarea celor doua legende ale teatrului romanesc a inceput in 2011, and cele doua forte s-au unit pentru prima data pe aceeasi scena.


Aplaudat frenetic de publicul din toata tara, spectacolul se joaca de fiecare data cu casa inchisa, atat in Romania, cat si in turneele pentru romanii din strainatate. Amintirea vremurilor trecute este adusa in scena de un Caramitru care recita rascolitor, imaginand, cu inteligenta si iscusinta, raspunsuri pe masura unui Horatiu Malaele vulcanic,irezistibil si de un haz efervescent.
 

Cu participarea extraordinara a violoncelistului Adrian Naidin

 

Dialogul este intregit de replicile muzicale pline de caldura si culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebita si tehnica desavarsita, Adrian Naidin i-a impresionat intotdeauna si pe iubitorii de muzica. Suna ca o intreaga orchestra uneori, iar alteori picteaza sau sopteste versuri. Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, il numara printre cei mai talentati dintre ucenicii sai.


Desi are o structura si o educatie orientate spre clasic, violoncelistul Adrian Naidin a experimentat si alte limbaje, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan, pana la world music sau pop. In etno-jazz a stralucit inca de la prima incercare, in grandiosul spectacol “Damian’s Fire”, montat de Damian Draghici in 2001 la Bucuresti. Este compozitor de muzica de scena, confirmat, printre altele, in colaborarile cu compania de teatru Alekton din Atena.

 

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.