Afis caragiale e de vina

Caragiale e de vina!

Cu prilejul sarbatoririi zilei de nastere a dramaturgului Matei Visniec, am organizat acest spectacol aniversar "Caragiale e de vina", cu multa recunostinta pentru posibilitatea interpretarii unor roluri si situatii extrem de provocatoare, ”dirijate” intr-o maniera de exceptie de maestrul si regizorul Mihai Lungeanu.


Pentru noi este o deosebita onoare sa va invitam la ”ceremonie”, oferindu-va prilejul de a urmari ”pe viu” evolutia personajelor lui Matei Visniec intr-un limbaj teatral umoristic de inalta calitate.


De fiecare data cand ne descoperim cu "musca pe caciula", cel mai simplu este sa dam vina pe ceilalti. La scara istorica, "vinovatul" pare a fi nenea Iancu. Privirea lui se pare ca ne "cearta" si astazi, dar nu oglinda lui este defecta, ci chiar noi suntem neschimbati. Harul lui Matei Visniec ne ajuta sa radem in continuare de noi. Cu mult curaj si bunavointa, spectacolul ne ofera cele mai bune argumente pentru o intalnire memorabila cu personajele acestea exceptionale.  Ultima noastra sansa este rasul de buna calitate, la teatru!


Distributia: Sabina Mitrea, Robert Poiana, Razvan Raduta si Virginia Vasilache
Text: Matei Visniec
Regia: Mihai Lungeanu

 

Un spectacol organizat in colaborare cu Syarela Arts.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.