Cand timpul sta pe loc afis

Cand timpul sta pe loc

Ora 21,30 Sala Bujor Macrin ( Studio)
de Donald Margulies,   regia Bogdan Budeş
TEATRUL DE ARTĂ    BUCUREȘTI – 1h 20 min.
Limita de vârstă: 15 ani

 

Sarah, fotoreporter de război, și James, scriitor și jurnalist, întorși din Irak, încearcă să se readapteze vieții civile. Richard, prieten apropiat al celor doi și, totodată, editorul lor la revistă, începe o viață nouă, alături de o femeie mult mai tânără decât el, Mandy, organizator de evenimente.

 

Două povești de dragoste, două traiectorii pe cât de previzibile, la prima vedere, pe atât de surprinzător imprevizibile.

 

"Când timpul stă pe loc" este, esențialmente, o poveste despre viață, cuplu, profesie, iubire, în confruntarea cu vremurile pe care le trăim, marcate de presiunea cotidianului, violență, război.

 

Traducerea și regia: Bogdan Budeș
Scenografia (decor):  Romulus Boicu
Grafică: Dan St. Andrei
Distribuţia (pe personaje):

  • Mihaela Sîrbu (Sarah)
  • Andi Vasluianu (James)
  • Dorin Andone (Richard)
  • Diana Roman (Mandy)

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.