Califul barza teatrul coquette

Califul Barza

Povestea piesei este inspirata din "1001 de nopti" si de Wilhelm Hauf si basmul sau Califul Barza, care ne poarta in lumea plina de mister a Orientului.

Califul Bagdadului, in cautare continua de distractii, primeste vizita unei vanzatoare misterioase care ii ofera o licoare fermecata, cu ajutorul careia se poate transforma in orice animal. Licoarea bineinteles ca face insa parte dintr-o cursa intinsa de vicleana vrajitoare, asa ca urmeaza o serie de intamplari pline de umor.

Distractia de aici incepe, mai ales ca licoarea, ca orice tip de magie, are si un efect secundar: cel fermecat nu trebuie sa rada, caci nu se va mai putea transforma in om. Va putea Califul nostru sa reziste? Desigur ca nu.

Insa primeste ajutorul unei printese bufnita, si de aici aventurile se tin lant.

Teatrul Coquette va invita la un spectacol la care cei mari se vor distra alaturi de cei mici, urmarind aventurile califului si ale printesei misterioase.

 
Distributia: Ovidiu Usvat, Ingird Bonta, Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

 

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.