Califul barza teatrul coquette

Califul Barza

Povestea piesei este inspirata din "1001 de nopti" si de Wilhelm Hauf si basmul sau Califul Barza, care ne poarta in lumea plina de mister a Orientului.

Califul Bagdadului, in cautare continua de distractii, primeste vizita unei vanzatoare misterioase care ii ofera o licoare fermecata, cu ajutorul careia se poate transforma in orice animal. Licoarea bineinteles ca face insa parte dintr-o cursa intinsa de vicleana vrajitoare, asa ca urmeaza o serie de intamplari pline de umor.

Distractia de aici incepe, mai ales ca licoarea, ca orice tip de magie, are si un efect secundar: cel fermecat nu trebuie sa rada, caci nu se va mai putea transforma in om. Va putea Califul nostru sa reziste? Desigur ca nu.

Insa primeste ajutorul unei printese bufnita, si de aici aventurile se tin lant.

Teatrul Coquette va invita la un spectacol la care cei mari se vor distra alaturi de cei mici, urmarind aventurile califului si ale printesei misterioase.

 
Distributia: Ovidiu Usvat, Ingird Bonta, Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

 

Spectacolul se va desfasura  in aer liber, la Gradina Sticlarilor (Strada Vasile Lascăr 36).

 

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19

  • Accesul se face începând cu ora 10.40 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 11.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului, conform reglementărilor în vigoare. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.
  • Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare sau alte bauturi exclusiv din recipiente individuale. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. - MO nr. 531/19.06.2020)
  • În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru urmatoarele reprezentatii sau banii vor fi returnati.
  • Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios.
  • Nerespectarea oricareia dintre aceste prevederi atrage dupa sine neparticiparea la eveniment, fara dreptul de rambursare a costurilor.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.