Atelier creatie copii bucatarii mici si talentati

Bucatarii mici si talentati - Atelier de creatie pentru copii

Activitatile de gatit inspira curiozitatea si gandirea copiilor. Prin experimentare, dezvolta indemanare si pasiune. Gatitul este si un mod de a fi creativ. Noi impreuna cu ei am redescoperit copilul din noi. Joaca, veselia, rasetele dar si participarea activa la aceste activitati ne binedispus si relaxeaza.


Asa ca va asteptam sa ne simtim bine si sa gatim cateva preparate delicioase si nu foarte complicate. Mai mult decat un atelier in care invatam lucruri utile despre ingrediente, retete si gatit, acest atelier reprezinta si o buna ocazie pentru ca parintii sa petreaca un timp magic impreuna cu copiii lor.

Ce ne propunem la ”Bucatarii mici si talentati”

Sa invatam si realizam doua retete, le pregatim, gatim si mancam, eventual ducem si celor de acasa ceva bun daca mai ramane;
Sa invatam prin joc cateva notiuni de baza depre ingrediente si cateva reguli in bucatarie;
Sa petrecem timpul liber impreuna, in familie, participand la o activitate care ne face placere.


Intervalul orar: 11.00 – 13.00
Locatia: Bistro Dorobanti
Participanti: 5-25 de copii
Consumabilele sunt asigurate de Bistro Dorobanti

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.