Boney m concert sala palatului 2018 afis 2

Boney M feat Liz Mitchell - 40th Anniversary

Boney M feat Liz Mitchell, concert aniversar - 40 de ani de muzica, live la Sala Palatului


BONEY M feat Liz Mitchell, original lead singer, aniverseaza pe scena Salii Palatului printr-un spectacol full band, in data de 28 octombrie, 40 de ani de cand hit-urile ”By the rivers of Babylon” si ”Rasputin” au cucerit lumea. Invitatul de marca este Ottawan, celebru mai ales cu "D.I.S.C.O.", "Hands Up (Give Me Your Heart)" si ”Crazy music”.


“Let the words of our mouth and the meditation of our hearts / Be acceptable in thy sight here tonight/ By the rivers of babylon, there we sat down / Ye-eah we wept, when we remembered zion.” La 40 de ani de la momentul lansarii, la 40 de ani de cand continua sa se auda in boxe, in forma originala sau remixata, si sa se descarce de pe site-uri specializate, hit-urile ”By the rivers of Babylon” si ”Rasputin” vor rasuna live pe scena Salii Palatului in data de 28 octombrie. Va fi un mega show aniversar Boney M feat Liz Mitchel, original leader singer.

 

Un concert ce nu trebuie ratat - bilete Boney M feat Liz Mitchell pe 28 octombrie 2018 la Sala Palatului

 

In actuala componenta, Boney M feat Liz Mitchell va concerta la Bucuresti, pe scena Salii Palatului, in data de 28 octombrie. Vor rasuna toate hit-urile care i-au consacrat, printre care “Daddy Cool”,“Rasputin”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” sau “Brown Girl in the Ring”, intr-un show live de doua ore. In deschidere va fi Ottawan, celebru in toata lumea mai ales cu "D.I.S.C.O." si "Hands Up (Give Me Your Heart)".


Cand spui Boney M, nu vorbesti de nostalgie sau doar de anii ‘70 ori ‘80. Muzica lor se propaga peste generatii, iar hit-urile lor continua sa fie recunoscute si cantate de oamenii de toate varstele, de pe intreg mapamondul. Au vandut mai mult de 150 de milioane de discuri si s-au bucurat de succes mondial. Mai mult, trupa a facut istorie! In 1978, Boney M a fost prima trupa din Occident care a concertat in Uniunea Sovietica, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordandu-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova unde au avut loc zece concerte. „Rivers Of Babylon“ a fost cea mai de succes piesa a trupei. La nivel mondial s-au vandut peste 4 milioane de single-uri. In 1979, cand Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul in Irlanda, un milion de oameni au inceput sa cante piesa “Rivers of Babylon“, Farian sustinand ca, atunci, i s-a facut pielea de gaina.
La 40 de ani distanta, trupa (in formula sa fara fondator si in feat cu Liz Mitchell) calatoreste si urca pe scena bucurand live sute de mii de oameni. Intrebata care este secretul prin care muzica Boney M a rezistat probei timpului si schimbarii enorme din industria muzicala, Liz Mitchell spune: “Cred ca, din fericire, am evoluat odata cu timpurile si asta se datoreaza si tinerilor DJ. Ei sunt cei care pun muzica noastra in cluburi chiar si azi, cu remixuri si in original, in toate modurile in care se poate, astfel incat am trecut timpul. Asta ne-a tinut puternici. Intotdeauna au existat modificari in muzica, dar acestea s-au influentat mereu reciproc si asta conteaza.”


Boney M a insemnat: Liz Mitchell, Maizie Williams, Marcia Barrett si Bobby Farrell. Trupa a lansat 8 albume, intre 1976-1985. Hit-urile sale au fost si sunt fredonate pe toata planeta. Au stat in topurile muzicale luni in sir. Intre numeroasele succese ale trupei se numara: “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “El Lute”, “Gotta Go Home”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “Daddy Cool” si “Painterman”.


Categorii bilete:
Categoria 1 - 200 lei , promotie 25%    150 lei
Categoria 2 - 150 lei , promotie 25%  112,5 lei
Categoria 3 - 120 lei , promotie 25%      75 lei
Categoria 4 -   90 lei , promotie 25%      60 lei
Categoria 5 -   50 lei , promotie 25%   37.5 lei

Preturile promotionale pentru biletele la concertul Boney M feat Liz Mitchell sunt disponibile in perioada 7 - 17 iunie 2018.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.