Afis blue drops

Blue Drops

”Blue Drops” se deschide catre public. Cel mai bun produs de blues acustic aparut pana acum in Romania, din partea a doi dintre cei mai titrati muzicieni: Berti Barbera si Nicu Patoi. Mai multe instrumente, stiluri si stari, doar doi artisti, o singura lume, aceea a sunetelor sincere si bine articulate. O delectare pentru orice iubitor de specialitati muzicale, o bucurie pentru oricine primeste divertismentul de calitate si arta muzicala cu deschidere. O performanta la nivel mondial.

 

”Nu suntem americani. Nu am vizitat aceasta tara pana acum, dar am ascultat-o pe tot parcursul vietii. Nu suntem nici ”maestri” vaduviti de adulatie, dornici de a demonstra maretie plebei, desi albumul nostru prin care am explorat forma si emotia blues-ului e ceva unic, grozav, datorat exclusiv pasiunii si dorintei de a evolua. Ascultand aceasta muzica, am format o stransa conexiune cu lumea, am invatat limbajul blues-ului, mergand pana la radacinile acestui gen care sta la baza a tot ce ascultam in ultimii 100 de ani.

 

De ce blues, totusi, daca nu suntem americani si nu am respirat niciodata aerul de acolo? Pentru ca este muzica pe care o percepeti imediat, in timp ce noi putem da totul ca muzicieni. Pentru ca prin emotii puternice, dureri de cap si inima, dezamagiri si revelatii am trecut toti, dar poate nu am avut aceeasi ocazie de a fi sinceri.

 

Acest gen a inconjurat lumea de atatea ori, incat si cele mai ascunse colturi au fost marcate de notele ”blue”. Suntem ca apa atinsa de o picatura albastra, infuzand muzica pe care o articulam cu pasiune, prin dinamica emotiei care ia atat de multe forme, in atat de multe feluri, de atat de multe ori. Blues-ul e cat se poate de real, forma lui simpla ofera libertate expresiei, ne da usurinta de a fi directi, intensi si coerenti, mai usor de inteles.

 

Piesele sunt diferite, pentru ca noi suntem diferiti, sunt atatea tipuri de blues pentru ca exista multe tipuri de oameni. Acesta este omagiul nostru adus muzicii care a venit ca un sprijin in multe momente dificile de-a lungul vietii, este lumea noastra reala, locul in care putem fi noi insine. Fiecare piesa are propria estetica, primind o abordare care ne-a facut sa studiem stiluri si tehnici, pentru o muzica limpede si vie.

 

Abandonati-va in ”Blue Drops”, lasati acest album sa fie coloana sonora a vietii voastre, precum si modestul nostru adaos la un fascinant idiom in plina extindere, mana noastra intinsa, cel mai bun produs al nostru de pana acum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.