Hiromi edmar castaneda concert ateneul roman 2017

Hiromi Duet Featuring Edmar Castaneda

Un duet cu o energie aparte se reuneste pe scena Ateneului Roman in aceasta toamna: este vorba de pianul avangardist – HIROMI si harpa magica – Edmar Castaneda, ce vor sustine in premiera un concert in Romania in luna octombrie 2017, incepand cu ora 20:00!  


Pianista Hiromi este recunoscuta pentru puterea sa improvizatie atunci cand se afla pe scena, fiind astazi considerata unul dintre pianistii contemporani si compozitorii de jazz de top la nivel mondial.  


Un spectacol muzical in premiera in Romania - bilete HIROMI duet cu EDMAR CASTANEDA, la Ateneul Roman


Compozitoarea si pianista japoneza HIROMI este originara din regiunea Hamamatsu, Shizuoka si Hiromi, unde a inceput sa studieze pianul si muzica clasica incepand cu varsta de 5 ani. Mai tarziu si-a schimbat interesul catre muzica jazz si in adolescenta deja sustinea concerte impreuna cu institutii de prestigiu precum Orchestra Filarmonica din Cehia. Si-a continuat studiile la Colegiul Muzical Berklee unde a colaborat cu Ahmad Jamal si a semnat primul contract cu o casa de discuri imediat dupa finalizarea studiilor.


Hiromi este apreciata si recunoscuta pentru talentul exploziv si energia pe care o au concertele sale, unde reuseste sa imbine cu success mai multe instrumente si stiluri muzicale precum jazz, muzica clasica si chiar rock progresiv. In concertul din Romania e va fi acompaniata de talentatul harpist de muzica jazz – Edmar Castaneda.


Edmar Castaneda – harpistul de clasa mondiala va concerta la Bucuresti in luna octombrie


Artistul in varsta de 39 de ani este originar din Bogota, Columbia si este recunoscut pentru interpretarea de muzica latin jazz si jazz la harpa. Edmar Castaneda s-a mutat la New York in anul 1994 si de atunci a luat cu asalt scena muzicala americana, fiind considerat un fenomen aparte datorita modului in care manuieste harpa.


Duetul HIROMI – Edmar Castaneda va veni in Romania pentru prima data


Spectacolul va fi sustinut in data de 21 Octombrie 2017, incepand cu ora 20.00, iar portile se vor deschide de la ora 19.00!

Colaborarea celor doi s-a nascut in anul 2016, la Festivalul International de Jazz din Montreal (Canada), unde Edmar Castaneda a sustinut o reprezentatie in deschiderea concertului lui HIROMI. Aceasta a fost cucerita de acordurile harpei sale si astfel a inceput o colaborare care acum ii poarta in toata lumea, cucerind inimile a sute de mii de fani comuni care ii considera impreuna un duo electrizant.


Reunind pe scena Ateneului Roman doua personalitati de foc si pline de energie, concertul HIROMI si Edmar Castaneda se anunta unul plin de pasiune si culoare, ce promite sa impresioneze publicul ce alege sa isi petreaca seara in compania celor doi artisti.

Dragostea pianistei pentru improvizatie si talentul sau fenomenal au transformat-o intr-o senzatie artistica si au dus-o direct in randul celor mai apreciati compozitori de jazz contemporan.

Hiromi a marturisit ca se simte inspirata in creatiile sale de muzica celor de la Dream Theater, King Crimson si, evident, de Ahmad Jamal, mentorul sau de la Berklee.


Rugam spectatorii sa retina ca este interzis accesul cu camere foto profesionale, cu exceptia fotografilor acreditati. De asemenea, filmatul, fotografiatul sunt interzise pe toata durata concertului!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.