Afis batrana hotul

Batrana si hotul - Focsani

Rodica Mandache: “Voi juca un spectacol la Bucuresti care va fi fost gata in 3 saptamani.

 

El a venit dintr-un ZBOR IN MEMORIE, unde am gasit-o pe acea mare actrita Irina Rachiteanu-Sirianu. Ultimul ei spectacol este o comedie tragica, nu-i spun titlul pana la premiera, pentru ca sunt superstitioasa. Voi juca un rol frumos, am si un partener grozav. In fiecare dimineata ma-ntreb cum de-am pus mana pe el, pe Marius Manole, cand el e disputat de toata "floarea cea vestita a maretului apus." El e un brigant, un hot. Eu o doamna batrana pasionala. E o lupta fermecatoare de “care pe care”. Nu va vine sa credeti ce v-asteapta.

 

"Piesa de teatru 'Bătrâna și Hoțul' este o bijuterie a dramaturgiei contemporane, scrisă cu măiestrie de unul dintre cei mai renumiți autori ai secolului XX, Dario Fo. Povestea surprinde întâlnirea surprinzătoare dintre două personaje aparent complet diferite, dar care, în cursul unei singure nopți, descoperă că au mult mai multe în comun decât s-ar fi așteptat.

 

Bătrâna, cu experiența vieții și cu o înțelepciune acumulată în decursul anilor, este prinsă în capcana inamicului său, hoțul, care speră să profite de vulnerabilitatea ei. Cu toate acestea, în ciuda diferențelor lor de vârstă și de viziune asupra lumii, cei doi încep să dezvăluie straturi ascunse ale personalității lor, descoperind legături subtile dintre ei.

 

Piesa explorează teme precum moralitatea, cinismul, ambiția și omenia, punând sub lupă reacțiile umane în fața provocărilor. 'Bătrâna și Hoțul' te captivază prin dialogurile pline de umor, prin dezvăluirea caracterelor complexe și prin răsturnările de situație neașteptate. Este o reprezentație care te face să râzi, să te gândești și să te simți aproape de personaje, o incursiune în lumea fascinantă a teatrului în care învățăm că, indiferent de vârstă sau aparențe, oamenii pot găsi înțelegere și compasiune unii pentru alții."

 
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.