Voluntari euro afis

Baschetul european vine la Voluntari!

A sosit momentul! Momentul în care baschetul european vine în premieră la Voluntari!Etapa 4 din ENBL ne pune față în față cu RSW Liege Basket miercuri, 15 noiembrie, începând cu orele 19:00.Accesul în sală se face începând cu orele 18:00 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).


Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).


Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.


Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta până la 5 ani (fără loc rezervat) și persoanele cu dizabilități.Oamenii de media care au solicitat acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă, dar și necesară, ACREDITAREA pentru a face accesul.


Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.Este un moment mai mult decât special în istoria clubului nostru, astfel că ne dorim să îl trăim împreună. Vă așteptăm să ne fiți alături!

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.