Barza afis

Barza domnului ministru - Suceava

Spectacolul TEATRULUI PRINCIPAL, "BARZA DOMNULUI MINISTRU" ajunge pe scenele teatrelor romanesti cu o distributie de exceptie – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI, Doina TEODORU si Gabriel FATU.


Adaptare dupa André Roussin, piesa scrisa in anul 1951 inlantuie o suita de situatii pline de haz, in care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scanteietoare intr-o comedie exploziva.


In BARZA DOMNULUI MINISTRU intram in familia Jaquet, care urmeaza a fi blagoslovita cu noi membri. Olympe, sotia politicianului Charles, ramane insarcinata exact cand acesta ia masuri legislative in directia drepturilor sexuale si reproductive. Georges, baiatul celor doi, asteapta un copil cu secretara tatalui sau. Thèrése, fata in casa, este si ea insarcinata, la fel si Annie Jaquet, fiica politicianului si a lui Olympe.


Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plina de incurcaturi, tot soiul de aventuri si nazbatii ale personajelor: "BARZA DOMNULUI MINISTRU".


Costume: Geanina Punkosti
Regia: Lucian Iancu

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.