Ballet flamenco espanol 15 mai sala palatului

Ballet Flamenco Espanol

Pe 15 mai, incepand cu ora 20.00, Sala Palatului din Bucuresti va fi gazda unui eveniment extraordinar marca Ballet Flamenco Español. Artistii de origine spaniola aduc un show exploziv, bazat pe imbinarea elementelor flamenco traditionale cu cele moderne, intr-un spectacol complex de muzica si dans.

 

Vino sa urmaresti un spectacol atractiv pus in scena de cei mai buni dansatori de flamenco din lume - bilete Ballet Flamenco Espanol - pe 15 mai 2018, la Sala Palatului din Bucuresti


Ballet Flamenco Español a fost infiintat in anul 2017 de catre Tito Osuna, cu scopul de a arata lumii intregi ce inseamna atat dansul spaniol clasic, cat si cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate. Astfel, a luat nastere o companie de balet formata din solisti ai celor mai bune trupe de flamenco din lume.


Spectacolul este structurat in trei parti, fiecare avand rolul de a prezenta o alta latura a dansului spaniol.


Prima parte se numeste Bolero si reprezinta o fuziune intre dansul clasic spaniol si flamenco. Un stil studiat in detaliu, in care predomina forta, schimbarile de ritm si jocul de lumini.


Cea de-a doua parte poarta numele de Zapateado a Mozart. Aceasta este interpretata de unul sau doi solisti care redau bogatia accentelor muzicale, contratimpii si sincopele specifice unei atmosfere de reverie.


Ultima parte a spectacolului se intituleaza Flamenco in Live. Coregrafia este inspirata de uniunea unor elemente absolut necesare in flamenco. Pe de-o parte este vorba de elementele de natura estetica, iar pe de alta parte elementele expresive. Acestea au puterea de a transmite esenta pura a dansului flamenco. In aceasta parte a spectacolului vor fi prezentate momente in care predomina vivacitatea si ritmul alert, precum si imbinarea armonioasa a elementelor traditionale cu cele moderne.


Tito Osuna face parte dintr-o familie dedicata artei. Inca din copilarie a studiat pianul, harpa si baletul clasic. De asemenea, a studiat design de lumini si a colaborat cu numeroase companii de balet precum Baletul Maya Plisetskaya, Baletul Julio Bocca, Baletul din Munich, Baletul din Sofia, Baletul National din Cuba si nu numai. A calatorit prin toata lumea si facut parte din proiecte care au adus mii de spectatori in cele mai mari sali de spectacol ale lumii.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.