Bailale 2 afis

Bailale compadre

Bailele Compadre a la piscina  


Anul trecut, în martie, am dansat împreună până dimineață pe ritmuri fierbinți la Grădina Floreasca, bucurându-ne împreună de atmosfera latino fenomenală.


Acum, lunga așteptare a unei noi ediții de BAILELE COMPADRE a luat sfârșit și suntem gata să ridicăm și mai mult temperatura cu salsa, samba, cumbia, reggaeton și latin pop, de data aceasta la PISCINĂ.


Ne vedem tot la GRĂDINA FLOREASCA, cu costumele de baie, unde barul este pregatit cu sangria, tequila, Cuba Libre și o multitudine de cocktailuri colorate, iar bucătaria va servi până seara târziu tacos și alte preparate sud-americane.


Am visat că ne vom distra din nou împreună cât pentru toate zilele în care nu am putut, așa că vineri, 30 iulie, de la orele 16:00 pana la 23:00, o vom face alături de cei de la AfroCuban Musa și de Cristian Mitrea, Cătălin, Daniel și Motan la pupitru.


Ne vedem la piscină, la GRĂDINA FLOREASCA (Bd. Mircea Eliade, nr. 16) în aer liber!
¡La fiesta te está esperando!


Cum poți participa?

  • Dacă te-ai vaccinat cu ambele doze și ai împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Dacă prezinți dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Dacă te afli află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Vom verifica toate aceste documente la acces.

* Accesul minorilor nu este permis!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.